counter

Κάτια Δανδουλάκη για Άγριες Μέλισσες: "Με χαρά άκουσα το τέλος της σειράς..."

Κάτια Δανδουλάκη για Άγριες Μέλισσες: "Με χαρά άκουσα το τέλος της σειράς..."
Κάτια Δανδουλάκη για Άγριες Μέλισσες: "Με χαρά άκουσα το τέλος της σειράς..."

Η Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και νιώθει πολύ χαρούμενη για αυτή της την συμμετοχή. Η ίδια έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο “Τηλέραμα” όπου αναφέρθηκε σε πολλά.

Η Κάτια Δανδουλάκη για τις Άγριες Μέλισσες

Η καταξιωμένη ηθοποιός αισθάνεται πολύ κοντά στον ρόλο της “Aνέτ”, ενώ αποκαλύπτει πως μετά από δύο χρόνια αποχής από την τηλεόραση, όταν μπήκε στο πλατό για τα γυρίσματα σχεδόν έβαλε τα κλάματα.

Ακόμα, τονίζει ότι χαίρεται που αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες γιατί η περίοδος της Λάμψης έχει περάσει ανεπιστρεπτί από την ελληνική τηλεόραση.

«Το θέμα είναι να μην βαρεθεί ο κόσμος. Γιατί βαριέται ο κόσμος. Και αν βαρεθεί δύσκολα τον φέρνεις πίσω», δήλωσε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου στο αν η ίδια, στα αλήθεια χαίρεται που είναι η τελευταία σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες, η Κάτια Δανδουλάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν άκουσα από τη Μελίνα ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες , αλλά όντως το άκουσα με μεγάλη χαρά, γιατί αυτό σημαίνει πως έχει συναίσθηση. Τα πράγματα από τότε που παιζόταν 15 χρόνια η Λάμψη έχουν αλλάξει. Τώρα οι ρυθμοί έχουν αλλάξει. Αν χάσεις κάτι, θα σου λείψουν σημαντικοί κρίκοι ώστε να καταλάβεις τι έχει γίνει. Οπότε όντως άκουσα με χαρά το τέλος, γιατί αυτό σημαίνει πως οι Άγριες Μέλισσες θα τελειώσουν με πολύ μεγάλη τηλεθέαση και όχι φθίνοντας».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR