counter

Κάτια Δανδουλάκη: Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού μετά τις νέες αιχμηρές δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη

Η Κάτια Δανδουλάκη το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2Night Show”.

Η σπουδαία ηθοποιός έδωσε τη δική της εκδοχή για τα όσα είπε πρόσφατα ο τηλεοπτικός της σύζυγος, στη σειρά του Νίκου Φώσκολου “Λάμψη”, Χρήστος Πολίτης.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, όπως σου είπα, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης. Αυτό πρέπει να είναι, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια. Από δική του επιλογή. Κάποιο τέτοιο θέμα θα είναι, γιατί δεν μπορώ να σου πω ότι ζούσα αυτήν την πραγματικότητα. Γιατί δεν τη ζούσα. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν και να βγαίνουν μία στιγμή που είναι έτσι το ψυχικό τους μέσα», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η απάντηση του Χρήστου Πολίτη στα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη

Ο Χρήστος Πολίτης ακούγοντας τα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε στο News 24/7 και στον δημοσιογράφο Θεοδόση Μίχο και με αιχμηρό λόγο είπε πως δεν την αγαπά, ότι όσα είπε είναι “μπούρδες” ενώ στο τέλος την καλεί να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά μαζί του. Δείτε ΕΔΩ! όσα δήλωσε.

Η αντίδραση της Κάτιας Δανδουλάκη στις νέες αιχμηρές δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη από την εκπομπή “Πρωινό μας” επικοινώνησε με την Κάτια Δανδουλάκη και εξασφάλισε την πρώτη αντίδραση της ηθοποιού μετά την νέα αιχμηρη απάντηση του Χρήστου Πολίτη.

«Μίλησα και με την Κάτια Δανδουλάκη. Σιωπή, καλύτερα σιωπή. Αυτή τη στιγμή καλύτερα σιωπή. Επικοινώνησα με την Κάτια τώρα, δεν θέλει να πει το παραμικρό. ΄Σε αυτή τη φάση θεωρεί ότι η μοναδική και αδιαπραγμάτευτη επιλογή είναι η απόλυτη σιωπή», μετέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR