counter

Κατερίνα Μουτσάτσου: Δείτε πως πήγε σε τράπεζα στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της

Κατερίνα Μουτσάτσου: Δείτε πως πήγε σε τράπεζα στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της
Κατερίνα Μουτσάτσου: Δείτε πως πήγε σε τράπεζα στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της

Η γνωστή ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της Charles Como και τον γιο τους, τον περασμένο Φεβρουάριο νόσησε όπως και εκείνοι από τον κορονοϊό. Η Κατερίνα Μουτσάυτσου και η οικογένειά της εμφάνισαν τα συμπτώματα του ιού και πιο συγκεκριμένα έντονο βήχα και πολύ υψηλό πυρετό.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια μιλώντας μέσω skype στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ…. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ».

Τώρα ευτυχώς όλη η οικογένεια είναι καλά στην υγεία της, αλλά παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους θέλοντας να προφυλάξουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και τους γύρω τους. Ωστόσο, αναγκάζονται για πρακτικούς λόγους να κάνουν κάποιες μετακινήσεις, παίρνοντας φυσικά και όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Μια από αυτές τις μετακινήσεις είναι οι επισκέψεις στην τράπεζα.

Έτσι, έγινε και σήμερα που το ζευγάρι έπρεπε να περάσει από την τράπεζα για να βγάλει μετρητά να έχει μαζί του. Οι δυο τους κάλυψαν τα πρόσωπά τους με τα ειδικά warm neck τους και επισκέφτηκαν την τράπεζά τους.

«Δημεία των καιρών μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μουτσάτσου στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR