counter

Κατερίνα Μουτσάτσου: Βάφτισε τον ενός έτους γιο της στην Αίγινα (φωτογραφία)

Κατερίνα Μουτσάτσου: Βάφτισε τον ενός έτους γιο της στην Αίγινα (φωτογραφία)
Κατερίνα Μουτσάτσου: Βάφτισε τον ενός έτους γιο της στην Αίγινα (φωτογραφία)

Στην Ελλάδα βρίσκεται και αυτό το καλοκαίρι η Κατερίνα Μουτσάτσου, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ζει μόνιμα στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της, Τσαρλς Κόμο, και τους δύο γιους τους.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Αίγινα και μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να βαφτίσει και τον ενός έτους γιο του.

Στο μυστήριο έδωσαν το «παρών» στενοί συγγενείς και λίγοι καλοί φίλοι της οικογένειας, ενώ την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Κατερίνα Μουτσάτσου, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από την βάφτιση και έγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα γιορτάζουμε – και ζούμε. Θα δούμε για αύριο. (Οι ετικέτες είναι μερικοί από τους ανθρώπους των οποίων η ύπαρξη κατέστη δυνατή αυτή τη στιγμή)».

Σε παλιότερη συνέντευξή της σχετικά με τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, η Κατερίνα Μουτσάτσου είχε αποκαλύψει: «Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος όμως δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε “Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι”. Έτσι κάθισα δίπλα του. Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν, γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει… Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα; Μου έπιασε λοιπόν κουβέντα στο τέλος της ταινίας, αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Άκουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα και ότι πηγαίνει στο ACS γιατί ο μπαμπάς του ήταν διευθυντής του σχολείου. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR