counter

Κατερίνα Μαούτσου: Η σχέση της με τον Κώστα Νικούλι και ο ρόλος της στο "Μαύρο Ρόδο"

Κατερίνα Μαούτσου: Η σχέση της με τον Κώστα Νικούλι και ο ρόλος της στο "Μαύρο Ρόδο"
Κατερίνα Μαούτσου: Η σχέση της με τον Κώστα Νικούλι και ο ρόλος της στο "Μαύρο Ρόδο"

Η Κατερίνα Μαούτσου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τον ρόλο της στην σειρά «Μαύρο Ρόδο», την καριέρα της και τη σχέση της με τον Κώστα Νικούλι.

«Με πήρε τηλέφωνο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και μου είπε να πάω για κάστινγκ. Αγαπηθήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο κόσμος αγαπάει πολύ την σειρά, έχει πολύ κοινό και με ρωτάνε τι θα γίνει μετά. Χάρηκα πάρα πολύ με τον ρόλο μου, γιατί έχω κόλλημα με τον κόσμο του “σκυλάδικου” και της επαρχίας. Του λαϊκού κόσμου.

 Λατρεύω την Φωτεινή και το πως κάνει τον ρόλο της Ελισάβετ, σπάνια μου συμβαίνει να βλέπω μια κοπέλα σε ρόλο και να λέω «ουάου». Ο μπαμπάς μου ήταν “κολλημένος” με το θέατρο και «κόλλησα» κι εγώ από πάρα πολύ μικρή», είπε η Κατερίνα Μαούτσου για τη συμμετοχή της στο «Μαύρο Ρόδο» και την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Kώστας Nικούλι: Η σύντροφός του συμμετέχει στο “Mαύρο Ρoδο” και δεν το κατάλαβε κανείς!

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τη δημιουργία οικογένειας η Κατερίνα Μαούτσου δήλωσε: «Είμαι ερωτευμένη, ο έρωτας παίζει τον βασικότερο ρόλο στην ζωή μου. Σκέφτομαι να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια, να αγαπιέμαι, να αγαπώ και να είμαι λίγο πιο κοντά στην φύση. Ο σύντροφός μου, Κώστας Νικούλι με ξεκόλλησε σε σχέση με την τηλεόραση, την φοβόμουν πολύ».

Όσο για το πώς περνά τον ελεύθερο χρόνο της η ηθοποιός αποκάλυψε πως: «Στις ελεύθερες μου ώρες διδάσκω γερμανικά, αγαπώ τους μαθητές μου», ενώ για τους… ψυχαναγκασμούς της παραδέχθηκε πως, «μπορεί να φύγω από το σπίτι και να μου “κολλήσει” ότι άφησα ανοιχτό τον φούρνο ή τον θερμοσίφωνα ανοιχτό».

Η Κατερίνα Μαούτσου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι βρικόλακες» στο «Εθνικό Θέατρο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR