counter

Κώστας Νικούλι: Η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου με την Κατερίνα Μαούτσου

Κώστας Νικούλι: Η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου με την Κατερίνα Μαούτσου
Κώστας Νικούλι: Η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου με την Κατερίνα Μαούτσου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, «Η παραλία», αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου και στο ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε επίσης - Κατερίνα Μαούτσου: "Ο σύντροφός μου, Κώστας Νικούλι με “ξεκόλλησε” σε σχέση με την τηλεόραση, την φοβόμουν πολύ"

Κώστας Νικούλι – Η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου με την σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου

«Είμαστε 3,5 χρόνια με την Κατερίνα, κλείνουμε τέσσερα χρόνια. Είναι από την πρώτη καραντίνα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν απορρίπτω τον γάμο και λέω τι είναι αυτά και δεν θέλω, αλλά αν αυτό είναι κάπως, αν ακολουθεί όλη αυτή τη φάση, ναι, γιατί να μη γίνει;

Δεν θα αλλάξει και κάτι, νιώθω πως ο γάμος δεν είναι κάτι για εμένα, αλλά για όλους τους υπόλοιπους. Για αυτούς που θα έρθουν, να χαρούν. Το εκτιμώ και θα πάρω και την αγάπη τους και τη χαρά τους αλλά εντάξει. Κρατάω τι κάνει χαρούμενους εμάς τους δύο» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Νικούλι.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Κώστας Νικούλι:

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR