counter

Kατερίνα Καραβάτου: Η 39χρονη παρουσιάστρια άβαφη, με φόρμες, στο στούντιο

Kατερίνα Καραβάτου: Η 39χρονη παρουσιάστρια άβαφη, με φόρμες, στο στούντιο
Kατερίνα Καραβάτου: Η 39χρονη παρουσιάστρια άβαφη, με φόρμες, στο στούντιο

Ντυμένη απλά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ "συνέλαβε" ο φωτογραφικός φακός την Κατερίνα Καραβάτου το πρωί της Κυριακής 17 Νοεμβρίου στα στούντιο του Αlpha όπου γυρίζεται η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της "Μες την Καλή Χαρά". Η παρουσιάστρια φορώντας μια βελούδινη μωβ σκούρα φόρμα και ένα λευκό T-Shirt και κρατώντας ένα διακριτικό τσαντάκι για τα απαραίτητα προσωπικά της αντικείμενα προμηθεύτηκε τον καφέ της πριν ανάψουν τα φώτα του στούντιο και βγει στον αέρα της εκπομπής της.

Η 39χρονη Κατερίνα Καραβάτου χωρίς μακιγιάζ, πιο αδυνατισμένη παρά ποτέ, με ένα νεανικό στυλ που ομολογουμένως την δείχνει φρέσκια και ανανεωμένη, δεν διστάζει να κυκλοφορεί εκτός στούντιο χωρίς make up και γεμάτη αυτοπεποίθηση, αφού το δέρμα της είναι τόσο καθαρό που δεν χρειάζεται μακιγιάζ. Λίγο πριν τα σαράντα της χρόνια, αποτελεί ένα περίτρανο παράδειγμα γυναίκας που διατηρεί τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική της ισορροπία με την ευτυχισμένη οικογενειακή της ζωή που την γεμίζει ενέργεια.

Η Κατερίνα Καραβάτου αφού συνομίλησε στο cafe με τον Δήμο Βερύκιο, προχώρησε στο στούντιο για να ετοιμαστεί για το Μες την Καλή Χαρά του ALPHA.

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει εμφανιστεί επανειλημμένως χωρίς μακιγιάζ, ακόμα και σε εξόδους με τον σύζυγό της, αλλά πάντα καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον με την λάμψη της και το χαμόγελό της που παραμένει πάντα αμετακίνητο στα χείλη της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR