counter

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο μήνυμά της μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τη συνεργασία τους

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο μήνυμά της μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τη συνεργασία τους
Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο μήνυμά της μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τη συνεργασία τους

Όπως έγινε γνωστό, η Κατερίνα Καινούργιου μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Open, από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον Alpha και θα επικοινωνεί από εκεί με τους τηλεθεατές.

Ο τηλεοπτικός σταθμός το μεσημέρι της Δευτέρας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την ένταξη της παρουσιάστριας στο δυναμικό του.

Λίγη ώρα αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έστειλε το πρώτο της μήνυμα γι αυτή τη νέα συνεργασία, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξή του.

«Μου λείψατε …κ σε λιγες μερες θα μαστε πάλι μαζί. Δυσκολεύομαι να βρω τα λόγια, γιατί οι αναμνήσεις, οι στιγμές, οι φιλίες, οι εικόνες από τα τόσα πολλά και όμορφα που έχω ζήσει στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι, τον Alpha @alphatv , μου έρχονται στο μυαλό γεμίζοντας με δυνατά συναισθήματα αυτή την “καινούργια” αρχή. Κοριτσάκι ακόμα(σχεδόν αγνώριστη) με αγωνία και ενθουσιασμό, ξεκινούσα στο Δέστε Τους, μαζί με τον Νίκο μου και τη Μαρία, σε ένα κανάλι που για μένα, όσα χρόνια και να πέρασαν, έχει πάντα την... Alpha θέση στην καρδιά μου… Με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό -ναι, και αγωνία, από αυτή τη δημιουργική που σου φέρνει πεταλούδες στο στομάχι-, περιμένω τη στιγμή που θα ξανασυναντηθούμε, γιατί μου λείψατε πολύ αυτό το καλοκαίρι… Νιώθω συγκίνηση, αλλά και μεγάλη χαρά γιατί αυτό που σας ετοιμάζουμε μαζί με την ομάδα μου θα είναι… σούπερ και περιμένω πως και πως να το μοιραστούμε!. Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου που είστε δίπλα μου όλα αυτα τα χρονια …χωρίς την αγάπη σας κ την στήριξη σας δεν θα χα καταφέρει τίποτα ! Κ να ξέρετε …σας ακούω σε …όλα…(ξέρετε εσείς…)Ραντεβού στον Alpha», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Καινούργιου.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για την εκπομπή της.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR