counter

Κατερίνα Καινούργιου σε Πάνο Καλίδη: "Γιατί πήγες στο Celebrity; Δεν φάνηκε ακριβή παραγωγή"...

Κατερίνα Καινούργιου σε Πάνο Καλίδη: "Γιατί πήγες στο Celebrity; Δεν φάνηκε ακριβή παραγωγή"...
Κατερίνα Καινούργιου σε Πάνο Καλίδη: "Γιατί πήγες στο Celebrity; Δεν φάνηκε ακριβή παραγωγή"...

Ο Πάνος Καλίδης εμφανίστηκε το πρωινό της Πέμπτης (4/1) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor 2024 αυτή την Κυριακή στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για την εμπειρία του από τη ζούγκλα της Καραϊβικής και μάλιστα η παρουσιάστρια σχολίασε την ποιότητα του I’m a Celebrity Get Me Out of Here, που ολοκληρώθηκε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Δεν είχα πρόταση για το Survivor. Δεν μπορούσα να έχω, γιατί μόλις βγήκα από το Celebrity. Και να είχα πρόταση όμως δεν θα πήγαινα. Νομίζω ότι φτάνει για μένα. Δεν είναι το ίδιο το Survivor με το Celebrity. Στο πρώτο χάναμε κιλά, πεινούσαμε, ήταν πολύ πιο δύσκολες οι συνθήκες», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης.

«Γιατί πήγες στο Celebrity, ρε Πάνο;», τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου με τον ίδιο να απαντά: «Ήταν μία πολύ καλή οικονομική πρόταση και ένα διάστημα που δεν εργαζόμουν».

«Έχεις και τρία παιδιά, το κατανοώ για το οικονομικό», σχολίασε εκείνη. «Το έκαναν να φαίνεται εύκολο ενώ δεν ήταν, το «στόλιζαν» με μουσικούλα. Μην το χλευάζετε, ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν πάρα πολύ ακριβή παραγωγή, τουλάχιστον 250 άτομα πίσω από τις κάμερες και σκηνικά που στήνονταν μέχρι και 3-4 μέρες πριν γυριστεί το επεισόδιο», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Θάνος Καλίδης.

«Καλά… ακριβή δεν φάνηκε πάντως στο κοινό. Και η τεχνολογία μετράει καμιά φορά», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: Instagram @katken85\NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR