counter

Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Μενεγάκη: "Με έχει μπλοκάρει, δεν μπορώ να τη βρω καν στο Instagram"

Με αφορμή τα unfollow που αντάλλαξαν στο Instagram ο Σάββας Πούμπουρας και η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια του Mega την έχει μπλοκάρει στα social media.

Αυτό έγινε μετά από ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Έψιλον και φαίνεται πως ενόχλησε την Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης – Ελένη Μενεγάκη για Καινούργιου: "Kάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζονται να λέγονται στην τηλεόραση"

Η Κατερίνα Καινούργιου για το block της Ελένης Μενεγάκη

«Η Ελένη με έχει block πολλά χρόνια. Δεν την βλέπω. Με έχει μπλοκάρει, δεν μπορώ να τη βρω καν στο Instagram. Κάτι με ένα ρεπορτάζ. Τότε ήμασταν στο Έψιλον. Του Μαρίνου Βυθούλκα ήταν το ρεπορτάζ και την είχε ενοχλήσει. Μετά εγώ είχα στεναχωρηθεί. Έπρεπε να στηρίξω και τον Μαρίνο και ζήτησα δημόσια συγγνώμη. Ο Μαρίνος επέμενε ότι ήταν αληθινό το ρεπορτάζ, η Ελένη έλεγε ότι δεν ίσχυε. Της ζήτησα προσωπικά συγγνώμη. Δεν ήθελε να μιλήσουμε τηλεφωνικά. Εγώ προσπάθησα, δεν ήθελε. Δεν έχω θέματα. Από εκεί και πέρα όταν μεταφέρονται και λόγια ότι “δεν θέλει να σε βλέπει”. Προς θεού η γυναίκα δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά όταν ακούς διάφορα από το περιβάλλον της λες γιατί να ασχοληθώ. Να είναι καλά, μου είναι πολύ συμπαθής», είπε η Κατερίνα Kαινούργιου.  

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR