counter

Ελένη Μενεγάκη για Καινούργιου: "Kάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζονται να λέγονται στην τηλεόραση"

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 3/5 την συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στο Νίκο Μουτσινά.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στην δήλωση που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή αναφέροντας πως κάποια προσωπικά θέματα δεν είναι καλό να λέγονται στην τηλεόραση.

«Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου και θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε πολλά παιδιά. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, είναι δικό μου θέμα, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν η απελπισμένη» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για την Κατερίνα Καινούργιου

Επειδή θυμάμαι και την Κατερίνα την είχα καλεσμένη στην εκπομπή ότι μιλούσε πάντα έτσι ανοιχτά σε βαθμό που κάποιες φορές με έπιαναν λίγο τα γέλια και της έλεγα “Κατερίνα μου γιατί τα λες αυτά;” Είναι αυτό που λες την κοιτούσα και έλεγα ενώ είναι έμπειρη τηλεοπτικά ή θέλει και τα λέει ή έχει και μικρές στιγμές που δείχνουν ότι είναι ένα πιο φρέσκο παιδί μέσα στην τηλεόραση γιατί κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για την σχέση μας δεν χρειάζεται νομίζω να τα λέμε έχω, αυτή την αίσθηση» τόνισε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε δημόσια την συμβουλή που της έχει δώσει ο ψυχολόγος της!

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του Mega πρόσθεσε για την Κατερίνα Καινούργιου και τις δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή: «Όχι να μη μιλάς για τη ζωή σου αλλά δεν χρειάζεται… άλλο τι λες με τους φίλους σου στο σπίτι σου ή με έναν ειδικό που μπορεί να σε βοηθάει… κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζονται να λέγονται στην τηλεόραση. Εγώ κάπου είχα διαβάσει ότι από τη στιγμή που ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις άμα το βάλεις στόχο είναι ήδη σαν έχεις κάνει την μισή διαδρομή».

Δείτε παραπάνω όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για την Κατερίνα Καινούργιου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR