counter

Κατερίνα Καινούργιου: Απίστευτος καβγάς on air με τον Δήμαρχο Πύργου – “Με έχετε δει ποτέ; Με ξέρετε;”

Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” με αφορμή τη συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη στη θεατρική παράσταση «Δούρειος Ίππος».

Στην εκπομπή ζωντανά μίλησε ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος και οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά κατά τη διάρκεια της συζήτησης.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι φαντάζεται τον γάμο των ονείρων της- Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τον θίασο, αλλά με τη νομιμότητα και την κοινωνική κανονικότητα. Εσείς έχετε άλλη άποψη, εγώ έχω άλλη. Δε θα κάνω φιλοσοφική συζήτηση τώρα. Εμείς στείλαμε στην αστυνομία και στον εισαγγελέα ότι αυτές οι παραστάσεις γίνονται κατά παράνομο τρόπο, το διοικητικό συμβούλιο υπό τον κ. Μιχελόπουλο ανακάλεσε την άδεια που είχε δώσει», ανέφερε ο Δήμαρχος Πύργου και κατηγόρησε την εκπομπή για «τερατώδη ψέματα».

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας όσα είπε ο Τάκης Αντωνακόπουλος έγινε έξαλλη και ξεκίνησε να λέει: «Τι σχέση έχει ο κ. Χαϊκάλης ενώ λέτε ότι το θέατρο είναι υπό κατάληψη. Ποιος τα είπε αυτά; Άλλη εκπομπή βλέπετε; Ποιο κανάλι βλέπετε; Δεν ξέρετε με ποιους μιλάτε; Γεια σας, είμαι η Κατερίνα Καινούργιου. Με έχετε δει ποτέ; Με ξέρετε; Με έχετε δει ποτέ; Άρα ξέρετε με ποιον μιλάτε».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα έγιναν στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR