counter

Κατερίνα Γεωργιάδου: Έγκυος για πέμπτη φορά η Μις Ελλάς 2002

Κατερίνα Γεωργιάδου: Έγκυος για πέμπτη φορά η Μις Ελλάς 2002
Κατερίνα Γεωργιάδου: Έγκυος για πέμπτη φορά η Μις Ελλάς 2002

Μια ξεχωριστή φάση στη ζωή της περνάει η “Μις Ελλάς 2002”, Κατερίνα Γεωργιάδου.

Συγκεκριμένα, η ίδια είναι έγκυος για πέμπτη φορά.

Μάλιστα, το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και τη Σοφία Ραυτοπούλου και αναφέρθηκε στο νέο της βιβλίο και την εγκυμοσύνη της.

Όσα είπε η Κατερίνα Γεωργιάδου

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ 14 χρονών. Δεν είναι ότι ξαφνικά αποφάσισα να πάω στα καλλιστεία. Ήταν ένα βήμα για μένα, γιατί είχα πάθει κάποια μόλυνση στο δέρμα στο εξωτερικό και είχα σταματήσει για λίγο. Τότε το πρακτορείο μου μού είχε προτείνει να πάω στα καλλιστεία για να επανέλθω στον χώρο. Έτσι βγήκα Μις Ελλάς» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γεωργιάδου και μίλησε για την Έλενα Χριστοπούλου που υπήρξε booker της.

«Πάντα μου άρεσαν τα παιδάκια. Έχω κάνει έναν προηγούμενο γάμο και έχω αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Η μία είναι 15 και η άλλη 13. Και τώρα έχω άλλα δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 4 και 3 ετών. Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι το πέμπτο. Δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε.

Είχα χωρίσει έναν χρόνο και τον νυν σύζυγό μου τον γνώριζα από μικρή. Είπαμε να βγούμε φιλικά, όταν τον ξανασυνάντησα και έτσι προέκυψε το ερωτικό. Αγχώνομαι λιγάκι για το πώς θα πάρουν το μωρό τα υπόλοιπα τα παιδιά», είπε η Κατερίνα Γεωργιάδου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR