counter

Διονυσία Γεωργιάδου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Διονυσία Γεωργιάδου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση
Διονυσία Γεωργιάδου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Στο πόδια της προσπαθεί να σταθεί η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, 40 ημέρες μετά τον ξαφνικό χαμό του.

Θυμίζουμε πως ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που είχε στις 29 Ιανουάριου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Πάνος Νάτσης: Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της συντρόφου του Διονυσίας 40 μέρες μετά τον θάνατό του – “Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί”

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, σαν να ήταν χθες. Δεν έχω καταλάβει ότι πέρασαν 40 μέρες καθόλου. Ουσιαστικά με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δεν σταματάς να είσαι ερωτευμένος με τον άνθρωπο επειδή έφυγε. Συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο. Απλά ο Πάνος δεν είναι εδώ, δεν αλλάζει το συναίσθημά μου» δήλωσε λίγες ημέρες πριν η Διονυσία Γεωργιάδου για τον Πάνο Νάτση.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης η μουσικός πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του αγαπημένου της.

Η Διονυσία Γεωργιάδου βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR μαζί με την Τραϊάνα Ανανία, αλλά και μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Βαλάντη και τον Νεκτάριο Σκαμνάκη.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Διονυσίας Γεωργιάδου 40 ημέρες μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR