counter

Καρολίνα Καλύβα: "Όταν βγήκα από το Survivor δεχόμουν απειλές ακόμη και για τη ζωή μου"

Καρολίνα Καλύβα: "Όταν βγήκα από το Survivor δεχόμουν απειλές ακόμη και για τη ζωή μου"
Καρολίνα Καλύβα: "Όταν βγήκα από το Survivor δεχόμουν απειλές ακόμη και για τη ζωή μου"

Στην εκπομπή I Love ΣουΚού» μίλησε η Καρολίνα Καλύβα, η πρώην παίκτρια του Survivor.

Η ίδια στην συνέντευξή της στην κάμερα του ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεχόταν απειλές για την ζωή της.

«Το φετινό Survivor με άγγιξε, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι υπάρχουν οι μονομαχίες. Είναι πιο αγωνιστικό, πιο δίκαιο θα έλεγα. Ναι, οκ να λέει και το κοινό την άποψή του, αλλά γιατί να σε βγάζει εκτός; Να μένει ο καλύτερος αγωνιστικά.

Είναι ένα ριάλιτι, που σημαίνει ότι βλέπεις την καθημερινότητά σου μέσα από το γυαλί, πώς ζεις και συμμερίζεσαι καθημερινά τα προβλήματα. Δεν είναι όμως, η ίντριγκα το νούμερο ένα θέμα. Το βασικό είναι το αγωνιστικό. Μάχεσαι για να φας και να επιβιώσεις. Μετά στρώνεις και χαρακτήρα», ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε: «Όταν βγήκα από το παιχνίδι, την πρώτη βδομάδα δεχόμουν απειλές ακόμη και για τη ζωή μου, γινόταν ένας χαμός. Ήταν δύσκολη πίστα αλλά δεν με τρόμαξε, πιο πολύ με σόκαρε».

Δείτε επίσης - O Μπο για την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο: "Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα"

 «Μπήκα σε ένα περιβάλλον κακό, αλλά δεν μετάνιωσα ποτέ που συμμετείχα στο Survivor, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ούτε μετάνιωσα για πράγματα που είπα, οι πεποιθήσεις μου δεν άλλαξαν. Άλλαξε όμως η ψυχολογία μου, να είναι καλά η ψυχοθεραπεύτριά μου έναν χρόνο τώρα», πρόσθεσε η Καρολίνα Καλύβα.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR