counter

O Μπο για την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο: "Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα"

O Μπο για την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο: "Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα"
O Μπο για την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο: "Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα"

Ο Μπο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» την Τετάρτη 9/8 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Καρολίνα Καλύβα και την «προδοσία» της απέναντί του.

Να θυμίσουμε ότι η παίκτρια του Survivor all star είχε σχέση με τον ραπερ αλλά όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης ήρθε πολύ κοντά με τον Μάριο Πρίαμο.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη θέλησε να επαινέσει τον Μπο για την στάση που κράτησε του απέναντι στην πρώην σύντροφό του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ θέλω να σου πω και μπράβο σου, στο έχω πει κι εκτός νομίζω, δεν είμαι σίγουρη. Δεν είχες προκαλέσει, αλλά παρόλα αυτά, επειδή έτσι το έφερε η κατάσταση και το άλλο πρόσωπο είχε βήμα στην τηλεόραση, ουσιαστικά εκτέθηκες. Σε εκθέσανε κάποιες καταστάσεις, αλλά ήσουν αξιοπρεπέστατος».

Δείτε επίσης - Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Απαντά πρώτη φορά για την Καρολίνα και την Ελευθερίου! "Έγιναν κάποια λάθη από τη μεριά μου"

Τότε, ο Μπο της απάντησε: «Το διαχειρίστηκα όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση. Το καλό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι το κοινό ξαναθυμήθηκε τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω ότι κέρδισα ή έχασα κάτι. Απλά εκτέθηκα και με ξαναθυμήθηκαν».

Σχετικά με το αν έχει συγχωρήσει την Καρολίνα Καλύβα ο Μπο απάντησε: «Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα. Δεν κράτησα ποτέ κακία. Για να συγχωρέσει κάποιος πρέπει να νιώσει και κακία. Δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Ένιωσα ότι πέρασε κάτι και δεν ακούμπησε».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 7’ λεπτό και μετά:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR