counter

Kάπνισε μαριχουάνα στη σκηνή της συναυλίας της στο Άμστερνταμ

Kάπνισε μαριχουάνα στη σκηνή της συναυλίας της στο Άμστερνταμ
Kάπνισε μαριχουάνα στη σκηνή της συναυλίας της στο Άμστερνταμ

Lady_Gaga

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Άσχημο δρόμο έχει πάρει η Lady Gaga. Έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της ότι κάνει χρήση μαριχουάνας αλλά χτες ήρθε η στιγμή να μας το αποδείξει και δεν θα μπορούσε να διαλέξει πιο σωστό μέρος από το Άμστερνταμ.

Στη χτεσινή της συναυλία όχι μόνο τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά έκανε και ένα σύντομο διάλειμμα για να καπνίσει ένα τσιγάρο του "παράνομου φυτού" επί σκηνής.

Η 26χρονη τραγουδίστρια μόλις ερμήνευσε το "Born This Way", έφτασε στο σημείο της σκηνής που οι φαν της είχαν πετάξει διάφορα δωράκια. Εκείνη ανάμεσα στα αρκουδάκια, τα λουλούδια και τις αφίσες ξεχώρισε ένα τσιγάρο που της είχαν πετάξει και τότε είπε:

"Αυτό είναι το πιο κατάλληλο μέρος για να συζητήσω το πάθος μου για το ναρκωτικό αυτό. Θέλω να ξέρετε ότι (η μαριχουάνα) άλλαξε εντελώς τη ζωή μου και με βοήθησε να κόψω το αλκοόλ (σ.σ και να ξεκινήσεις τα ναρκωτικά) Για μένα είναι μια πνευματική εμπειρία που επηρεάζει τη μουσική που φτιάχνω".

Η Gaga που φόρεσε διάφορες ακατάλληλες ενδυμασίες κατά  τη διάρκεια της συναυλίας αστειεύτηκε ότι θα μιλήσει στον Πρόεδρο Obama για την νομιμοποίηση της μαριχουάνας σε παγκόσμιο επίπεδο!
Lady_Gaga

Δείτε την προκλητική Lady Gaga να καπνίσει μαριχουάνα μπροστά στους χιλιάδες νεαρούς θαυμαστές της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR