counter

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού κατά του Dj Pitsi για τα ρατσιστικά σχόλια σε Κορεάτικο συγκρότημα!

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της στην πρωινή εκπομπή, Ευτυχείτε.

Η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της αναφέρθηκαν στους Κορεάτες καλλιτέχνες που ψηφίστηκαν ως οι ωραιότεροι άντρες της χρονιάς που πέρασε.

Πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν τα σχόλια ως ρατσιστικά, με το συγκεκριμένο περιστατικό να προβάλετε και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της αναφέρθηκαν στο συμβάν με την παρουσιάστρια να ρίχνει τα βέλη της αρκετά εκνευρισμένη, στο Dj Pitsi.

«Αυτά δεν ήταν σχόλια μίας νεανικής εκπομπής, ήταν σχόλια που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε στο βυζάντιο. Ξαφνικά ο Dj Pitsi, που εγώ τον έχω συνηθίσει όποτε γυρνάνε από break να ψάχνει ποια κάμερα τον παίρνει για να πλασαριστεί και να πει τα λόγια ενός τραγουδιού που δεν τα ξέρει κιόλας. Ξαφνικά από πού και ως που θα μου πει ο Dj Pitsi τα σχόλια του για ένα συγκρότημα που έχει βγει εξώφυλλο σε Time, τα παιδιά κάνουν πολύ αξιόλογη δουλεία δεν είναι απλά pop συγκρότημα», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR