counter

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού – Η κοινή δήλωσή τους

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού – Η κοινή δήλωσή τους
Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού – Η κοινή δήλωσή τους

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν ξαφνικά μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο ήταν αρραβωνιασμένοι.

Πηγές του πρώην πλέον ζευγαριού επιβεβαίωσαν τον χωρισμό στο TMZ, στο οποίο διαβάσαμε πως οι δυο τους έδωσαν τέλος στη σχέση τους την Παρασκευή.

Ο λόγος του χωρισμού είναι, όπως έκανε τον γύρο του διαδικτύου, το σκάνδαλο με τη Madison LeCroy. Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν να χωρίσουν όταν άρχισε να ακούγεται πως ο 45χρoνος έχει σχέση με τη reality star, LeCroy.

Η δήλωση που αλλάζει τα δεδομένα

Πριν μερικές ώρες η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez σε μία από κοινού δήλωση στο αμερικανικό περιοδικό People τόνισαν: «Είμαστε ακόμα μαζί».

Με αυτό τον τρόπο, οι δύο τους θέλησαν να βάλουν τέλος στις φήμες και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ακόμη, άτομο του στενού τους περιβάλλοντος μιλώντας στο People τόνισε ότι «ποτέ δεν χώρισαν, το συζήτησαν αλλά είναι ακόμη μαζί. Η αλήθεια είναι ότι περνούν από μία δύσκολη φάση αλλά δεν χώρισαν».

Η ίδια πηγή μάλιστα, διέψευσε και την είδηση με το τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να είχε μπει στη σχέση τους.

Αυτό το διάστημα η Jennifer Lopez βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία για επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο ο Rodriguez παραμένει στο Miami. Η επικοινωνία μεταξύ τους δεν είναι τόσο εύκολη ειδικά λόγω κορονοϊού αλλά προσπαθούν να παραμείνουν μαζί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το ζευγάρι πραγματοποίησε και κάποιες συνεδρίες με σκοπό να βελτιωθεί η σχέση τους, κάτι το οποίο η Lopez επιβεβαιώνει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR