counter

Απίστευτη αποκάλυψη! Η Jackie Kennedy είχε απορρίψει πρόταση γάμου πριν παντρευτεί τον Ωνάση

Απίστευτη αποκάλυψη! Η Jackie Kennedy είχε απορρίψει πρόταση γάμου πριν παντρευτεί τον Ωνάση
Απίστευτη αποκάλυψη! Η Jackie Kennedy είχε απορρίψει πρόταση γάμου πριν παντρευτεί τον Ωνάση

Η Jackie Kennedy, την ίδια χρονιά που έγινε κυρία Ωνάση, το 1968, δέχτηκε πρόταση γάμου από έναν στενό φίλο της οικογένειας των Kennedy και προσωπικό σύμβουλο του πρώτου της συζύγου John F. Kennedy, τον Ντέιβιντ Όρμσμπι Γκορ.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πήρε την απόφαση να απορρίψει τη πρόταση γάμου, την οποία περογράφει σε μία επιστολή της που βρέθηκε το περασμένο μήνα στο σπίτι του Όρμσμπι Γκορ.

Η επιστολή έχει ημερομηνία 13 Νοεμβρίου 1968, έναν μήνα πριν παντρευτεί τον Έλληνα κροίσο, και αναφέρει τις δυσκολίες που ξεπέρασαν μαζί όταν ο Όρμσμπι Γκορ ήταν πρεσβευτής της Βρετανίας στην Ουάσιγκτον και χήρος.

Η J.Kennedy έγραψε; «Γνωριζόμαστε τόσο πολύ καιρό, και μοιραστήκαμε και χάσαμε τόσα πολλά μαζί, ακόμα κι αν δεν είμαστε με τον τρόπο που θα θέλαμε τώρα, ελπίζω ότι ο δεσμός της αγάπης και του πόνου δεν πρόκειται ποτέ να κοπεί».

Ο Όρμσμπι Γκορ έδειχνε δύσπιστος σχετικά με τον γάμο της Jackie με τον Αριστοτέλη Ωνάση, αναφέρουν οι Times. Η ίδια έγραψε ότι ο Ωνάσης ήταν «μόνος και θέλει να με προστατεύσει από την μοναξιά. Μου είπε μόνο αν μπορώ να το κάνω και το αποφάσισα. Ξέρω ότι η απόφαση αυτή θα προκαλέσει έκπληξη για πολλούς ανθρώπους. Αλλά βλέπουν πράγματα σε μένα που ποτέ δεν θέλησα για τον εαυτό μου».

Στο σπίτι του πρώην διπλωμάτη και προσωπικού συμβούλου  βρέθηκαν δεκαοκτώ χειρόγραφες ακόμα επιστολές της Kennedy και μία δακτυλογραφημένη. Μέσα σε αυτές βρίσκεται και η επιστολή της που απορρίπτει τη πρόταση του και περιγράφει όσα είχαν ζήσει μαζί.

«Παρακαλώ γνωρίζεις, καλύτερα από τον καθένα, ότι δεν μπορούμε ποτέ να δούμε πραγματικά τι κρύβει η καρδιά του άλλου. Με ξέρεις. Και πρέπει να ξέρεις ότι ο άνθρωπος που περιγράφεις στην επιστολή σου, δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε παντρευτεί».

Οι επιστολές και αλλά προσωπικά πράγματα του Ντέιβιντ Όρμσμπι Γκορ, θα πωληθούν σε δημοπρασία που θα γίνει στο Λονδίνο στις 29 Μαρτίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR