counter

Survivor all Star: Η πρόταση γάμου που έγινε πίσω από τις κάμερες και προβλήθηκε στον μεγάλο τελικό

Survivor all Star: Η πρόταση γάμου που έγινε πίσω από τις κάμερες και προβλήθηκε στον μεγάλο τελικό
Survivor all Star: Η πρόταση γάμου που έγινε πίσω από τις κάμερες και προβλήθηκε στον μεγάλο τελικό

Το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star και λίγο μετά τις 21:00 ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε το κοινό ζωντανά από το ανοιχτό θέατρο στο Άλσος Βεΐκου.

Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις τόσο για τους δυο φιναλίστ, Σάκη Κατσούλη και Νίκο Μπάρτζη, όσο και για τους πρώην παίκτες που βρέθηκαν στο Γαλάτσι.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Οι απουσίες από τον μεγάλο τελικό! Απόντες αρκετοί πρώην παίκτες

Survivor All Star – Τα πρώτα λόγια του Σάκη Κατσούλη και του Νίκου Μπάρτζη στον τελικό

«Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, που δεν περιγράφονται. Νιώθω υπερήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, ανυπομονώ. Ξέρω ότι θα μας πιέσεις, ότι θα μας αγχώσεις πολύ. Κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος της βραδιάς», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης στον τελικό του Survivor All Star.

«Εγώ καλός στα λόγια δεν είμαι. Η καρδιά μου τρεμοπαίζει. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, δεν ξέρω τι να πω», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης στην έναρξη.

 

Δείτε επίσης - Survivor All Star Τελικός: Η διαφωνία μεταξύ Σχίζα και Κατσούλη! "Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται"

Survivor All Star – Η πρόταση γάμου πίσω από τις κάμερες

Μάλιστα σε αυτό είδαμε και μια πρόταση γάμου που έγινε στα παρασκήνια του Survivor all Star στον Άγιο Δομίνικο, όταν ο Πάνος από την παραγωγή του ελληνικού Survivor έπεσε στα γόνατα και πρόσφερε στην αγαπημένη του και συνάδερφό του ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

«Θυμάσαι ότι την πρώτη φορά που σε είδα είχαμε συναντηθεί στον αγώνα; Πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ήταν στο παιχνίδι. Οπότε νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σου κάνω πρόταση γάμου μωρό μου. Ναι ή όχι;», της είπε ο Πάνος με την κοπέλα να συγκινείται και να λέει το πολυπόθητο “ναι”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR