counter

Ιωάννης Παπαζήσης: "Με σταματούσε ο κόσμος για φωτογραφίες και εγώ δεν είχα να ζήσω"

Ιωάννης Παπαζήσης: "Με σταματούσε ο κόσμος για φωτογραφίες και εγώ δεν είχα να ζήσω"
Ιωάννης Παπαζήσης: "Με σταματούσε ο κόσμος για φωτογραφίες και εγώ δεν είχα να ζήσω"

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της Ερτ και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μέσα σε όλα ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του αλλά και στη δύσκολη οικονομική περίοδο που είχε περάσει.

Όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης

«Εμένα το όνειρό μου ήταν να κάνω μόνο σινεμά και μόνο θέατρο. Η τέταρτη ταινία που έκανα έγινε η μεγαλύτερη εμπορική ταινία στην Ελλάδα. Με σταματούσε ο κόσμος για φωτογραφίες και εγώ δεν είχα να ζήσω. Όλα αυτά που είχα κάνει μου είχαν δώσει τότε μάξιμουμ 10.000 ευρώ. Ξέρεις τι είναι να σε σταματούν για φωτογραφίες και εσύ να λες «τώρα πού θα ζητήσω λεφτά για να ζήσω;». Και έτσι έπεσα στην τηλεόραση. Τότε όταν έκανες τηλεόραση έτρωγες Χ από κάτι άλλο. Έτσι και εγώ έφαγα Χ από τον κινηματογράφο τον πιο underground και από το θέατρο. Και αποφάσισα μετά ότι θα δίνω εγώ Χ και θα παλέψω μόνος μου. Ένιωσα ότι κοιμήθηκα το 2007 και ξύπνησα ξανά το 2013 στην Επίδαυρο, αλλά άξιζε τον κόπο. Το ταξίδι της ζωής αξίζει περισσότερο. Δεν είπα ποτέ ότι θα τα παρατήσω», εξομολογήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Δείτε επίσης - Ιωάννης Παπαζήσης: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες με την Αναστασία Παντούση στο Instagram

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR