counter

Αναστασία Παντούση: Η σπάνια αναφορά στον σύντροφό της Ιωάννη Παπαζήση! "Αυτό μας έκανε να έρθουμε πιο κοντά"

Αναστασία Παντούση: Η σπάνια αναφορά στον σύντροφό της Ιωάννη Παπαζήση! "Αυτό μας έκανε να έρθουμε πιο κοντά"
Αναστασία Παντούση: Η σπάνια αναφορά στον σύντροφό της Ιωάννη Παπαζήση! "Αυτό μας έκανε να έρθουμε πιο κοντά"

Η Αναστασία Παντούση το πρωί του Σαββάτου 13/1 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega όπου και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» αλλά και τον αγαπημένο της, Ιωάννη Παπαζήση.

Αναστασία Παντούση – Όσα είπε για τον ρόλο της στο «Ναυάγιο» & τον Ιωάννη Παπαζήση

«Πολλοί με ρωτάνε ένα χαμογελάω λόγω του ρόλου μου στο σήριαλ. Σίγουρα τρέφει κάποια συναισθήματα για τον Πέτρο η Ειρήνη, διαφορετικά από τον Ιπποκράτη. Η Ειρήνη νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα με τον Πέτρο. Σε σχέση με την πρόταση γάμου έχει μπερδευτεί διότι θα δούμε το ότι θα δει τις εξετάσεις του πατέρα της και αυτό την ταρακουνάει. Για τον πατέρα της η Ειρήνη θα έκανε πολλά. Μήπως η απόφαση εάν θα παντρευτεί τον Ιπποκράτη ίσως να είναι για να κάνει ευτυχισμένο τον πατέρα της. Δεν ξέρουμε εάν θα πεθάνει ο πατέρας της», ανέφερε αρχικά η Αναστασία Παντούση ενώ συμπλήρωσε: «Η Ειρήνη έχει έρθει κοντά με το παιδί και είναι σαν οικογένεια αλλά το τι λέει η καρδιά της είναι άλλο. Δεν καταλαβαίνει ακόμα την τοξικότητά του Ιπποκράτη, έχει δει όμως, κάποια σκοτεινά σημάδια του. Ο Πέτρος με την Ειρήνη έχουν ζήσει μία σημαντική στιγμή της ζωής τους μαζί και εκείνος την έσωσε».

Δείτε επίσης - Αναστασία Παντούση: Το απρόοπτο στα γυρίσματα της σειράς "Το Ναυάγιο" – "Οι διασώστες με απεγκλώβισαν"

Για τον αγαπημένο της Ιωάννη Παπαζήση η ίδια εξομολογήθηκε: «Το έχω στην κάρδιά μου το ‘’Κόκκινο Ποτάμι’’. Με τον Ιωάννη Παπαζήση είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία αλλά σίγουρα το γεγονός ότι δουλέψαμε μαζί μας έκανε να έρθουμε πιο κοντά. Η ζωή είναι καλή και το συνειδητοποίησα πρόσφατα. Θέλω να κάνω όσα περισσότερα πράγματα γίνεται».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη της Αναστασίας Παντούση:

Photo credits – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR