counter

Ιωάννα Τούνη: Οι συμβουλές που δίνει στα νέα παιδιά που την έχουν ως πρότυπο

Ιωάννα Τούνη: Οι συμβουλές που δίνει στα νέα παιδιά που την έχουν ως πρότυπο
Ιωάννα Τούνη: Οι συμβουλές που δίνει στα νέα παιδιά που την έχουν ως πρότυπο

Μία ιδιαίτερη μόδα έχει ξεκινήσει η Ιωάννα Τούνη στα social media, με την ίδια να πίνει ποτό με ένα ιδιαίτερο δικό της τρόπο.

Έτσι, πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να την αντιγράψουν και όλο αυτό να γίνει ένα είδος challenge.

Μία follower έσπευσε να στείλει μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη και να της πει το εξής: «Το ότι έβγαλες και μόδα να πίνουμε έτσι τα ποτά, ε εντάξει…όχι τίποτα άλλο, εσύ είσαι και Τούνη. Εμείς απλά γινόμαστε ρεζιλι. Βγάλε καμία μόδα ότι διαβάζεις και παίρνεις πτυχία μπας και πάρουμε και κανά πτυχίο βρε Ιωάννα μου».

Η γνωστή instagramer απάντησε δημόσια: «Σε όσα νέα παιδιά παρακολουθούν τα στόρι μου, να πω πως διάβασα πολύ όταν χρειάστηκε και μπήκα στη σχολή που ήθελα και αποφοίτησα στα 4 χρόνια. Πέραν του παιδαγωγικού όμως, λίγους μήνες πριν τελείωσα και δεύτερη σχολή! Σχέδιο μόδας για να με βοηθήσει να εξελιχθώ περισσότερο στο επάγγελμα που ήδη ακολουθώ. Ωραίες είναι οι βλακείες που κάνουμε με φίλους και γελάμε και καλά κάνουμε! Αλλά αν πρόκειται να κάνετε challenge ή να «αντιγράψετε» κάτι από μένα, θέλω όσοι με ακολουθείτε να κάνετε πρώτα τα σωστά! Γιατί αυτά είναι που θα σας εξελίξουν και θα σας πάνε μπροστά στη ζωή σας και όχι η βότκα λεμονάδα στα μπαρ. Σας αγαπώ και θέλω να φιλτράρετε αυτά που βλέπετε και αυτά που κάνετε! Εγώ προσπαθώ να τα συνδυάζω όλα!! Πρώτα τα σημαντικά και έπειτα διασκέδαση και βόλτες και βλακείες».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR