counter

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Η παρουσιάστρια του “Shopping star” πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, με αφορμή τη ονομαστική του εορτή.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήρτησε μια εικόνα, στην οποία πόζαρε μαζί με τέσσερις φίλους της και τον αγαπημένο της, όπου και οι πέντε είχαν τη γιορτή τους.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ευχήθηκε “Χρόνια πολλά” στα κοντινά της πρόσωπα, με τα οποία πέρασε ένα ξεχωριστό βράδυ.

Δείτε επίσης! H Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την άγνωστη περιπέτεια της υγείας της: "Δεν θέλω να με κρατάει πίσω"

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της

«Μένω μόνη μου, όχι με τον σύντροφό μου. Το επόμενο βήμα το έχουμε κάνει, το πήγαμε πίσω, το έχουμε φέρει από εδώ, το έχουμε πάει από εκεί. Διάφορα λέμε αλλά είμαστε τόσο χαλαροί, γνωριζόμαστε και τόσα χρόνια, όλα γίνονται φυσικά μεταξύ μας. Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος. Μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός από μένα. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου και τρίτη και τέταρτη. Ποτέ δεν ξέρεις, την δίνουμε την Ηλιάνα. Μένουμε μαζί πολύ συχνά, αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον σύντροφό μου δεν μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμουν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δεν μένουμε καθόλου κοντά», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί. (Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ο Γιάννης με τον αριθμό “5”).

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR