counter

"Έγραφαν ότι έχω σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου"

"Έγραφαν ότι έχω σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου"
"Έγραφαν ότι έχω σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου"

Το απόγευμα του Σαββάτου 23/3 ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «ΕΡΤ Backstage» με την Κέλλυ Βρανάκη.

Μέσα σε όλα ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε γραφτεί ότι είναι σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και χρειάστηκε να της στείλει μήνυμα για να μιλήσουν.

 «Το πιο ακραίο πράγμα που έχουν γράψει για μένα είναι ότι έχω σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πριν από κάποια χρόνια. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ, ήταν τιμή μου. Της έστειλα και μήνυμα. “Αφού τα έχουμε, να βγούμε κιόλας”» της έγραψα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Δείτε επίσης - Ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ερώτηση ρεπόρτερ: "Να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά..."

«Έχει τύχει να βγω και ραντεβού από τα social media. και ναι, πήγε καλά. Κοίταξε, είναι και αυτός ένας σύγχρονος τρόπος για να βρεθείς με τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο δηλαδή από ότι παλαιότερα. Έρχεσαι εδώ στο σετ, βλέπεις κάποιον που θεωρείς ότι ταιριάζετε, σου αρέσει, σου εξάπτει το ενδιαφέρον και τον βρίσκεις πανεύκολα. Παλιότερα που θα τον έβρισκες; Έτσι, όμως. Το είμαι στο σπίτι μου και σκέφτομαι ότι μου αρέσει η Ουινόνα Ράιντερ και θα την βρω και θα της στείλω μήνυμα, νομίζω ότι είναι πια στα πλαίσια της φαντασίωσης» εξήγησε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος:

Photo Credits: Instagram @ilianapapageorgiou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR