counter

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτή είναι η μοναδική αισθητική επέμβαση που έχει κάνει!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτή είναι η μοναδική αισθητική επέμβαση που έχει κάνει!
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτή είναι η μοναδική αισθητική επέμβαση που έχει κάνει!

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία διαγράφει λαμπρή διεθνή καριέρα, ήρθε από τη Νέα Υόρκη για να βρει το Next Top Model της Ελλάδας.

Με αφορμή τη συμμετοχή της ως κριτής στο reality μόδας του STAR, η μελαχρινή καλλονή παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Αλέξη Μίχα αν έχει υποβληθεί σε κάποια αισθητική επέμβαση.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Έχεις κάνει αισθητική επέμβαση;

Έχω κάνει μια διορθωτική επέμβαση στον αντίχειρά μου. Στη Νέα Υόρκη έκανα μετακόμιση και κόπηκε το δάκτυλό μου. Την επόμενη μέρα είχα φωτογράφιση. Δεν μπορούσα να κάνω ράμματα, γιατί το χέρι μου θα φαινόταν στο πλάνο. Το καλύψαμε με make up. Μου το καθάρισε μετά γιατρός, αλλά δυστυχώς υπήρξε μόλυνση και δημιουργήθηκε στο δάκτυλο ένα καρούμπαλο. Βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση. Όταν του εξήγησα πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχασα μία δουλειά, το δέχθηκε και προχώρησε στην πλαστική.

Έχεις σκεφτεί να κάνεις άλλη επέμβαση;

Όχι, ποτέ.

Μπότοξ;

Ίσως κάνω κάποια στιγμή δεν ξέρω. Ξέρεις, μικρή δεν ήμουν πολύ όμορφη. Και αργότερα μου έκαναν κάποια σχόλια και για το χρώμα του δέρματός μου, ότι είμαι πολύ σκουρόχρωμη για μοντέλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR