counter

Ηθοποιός που είχε παραμορφωθεί από τις πλαστικές, τώρα... μεταμορφώθηκε εντελώς!

Ηθοποιός που είχε παραμορφωθεί από τις πλαστικές, τώρα... μεταμορφώθηκε εντελώς!
Ηθοποιός που είχε παραμορφωθεί από τις πλαστικές, τώρα... μεταμορφώθηκε εντελώς!

Ο Mickey Rourke αναμφίβολα υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του sex τη δεκαετία του ’90 και θεωρείται από τους πιο ωραίους άντρες που πέρασαν από το Hollywood.

Θα περίμενε κανείς ότι όσο μεγαλώνει και περνάνε τα χρόνια θα γινόταν πιο γοητευτικός και ο χρόνος θα λειτουργούσε υπέρ του. Κι όμως η όψη του είναι αγνώριστη. Ο γοητευτικός ηθοποιός που οι αφίσες με το είδωλο του έχουν κοσμήσει αρκετά κοριτσίστικα δωμάτια, σήμερα απογοητεύει και έχει χάσει την αίγλη του καθώς οι αμέτρητες πλαστικές στις οποίες έχει υποβληθεί έχουν αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Στα 61 του χρόνια αν και Mickey Rourke διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση καθώς γυμνάζεται συστηματικά και δεν το βάζει κάτω, τείνει να παραμορφωθεί πλήρως και να χάσει τα μαλλιά του.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε κατά τη διάρκεια που έβγαινε από το γυμναστήριο στο Beverly Hills και το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Ο ηθοποιός είναι αγνώριστος, πολύ αδύνατος, με ελάχιστα μαλλιά και στην ουσία τρομάζεις να τον γνωρίσεις.

Ο Mickey Rourke έχει παραδεχτεί πως στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις αισθητικής στο πρόσωπό του. Ο διάσημος ηθοποιός ασχολείται με το box από το 1991 και συχνά είχε τραυματισμούς στο πρόσωπο. Για να ενσαρκώσει τον τιμητικό ρόλο στην ταινία “The Wrestler”, όπου προτάθηκε και για Oscar, πίεσε τον εαυτό του και το έβαλε στη διαδικασία ενός επίπονου και αυστηρού προγράμματος γυμναστικής και πλαστικών αποκατάστασης προσώπου.

Όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος αναγκάστηκε να εμπιστευτεί το νυστέρι καθώς έπρεπε να διορθώσει το παραμορφωμένο πρόσωπο του από το box. Το νυστέρι τον πρόδωσε όμως αφού σήμερα ο Mickey Rourke είναι αγνώριστος και έχει χάσει πλήρως την εικόνα του γοητευτικού και sexy ηθοποιού. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR