counter

Mickey Rourke: Αγνώριστος κυκλοφορεί ο γοητευτικός star των 90s'

Mickey Rourke: Αγνώριστος κυκλοφορεί ο γοητευτικός star των 90s'
Mickey Rourke: Αγνώριστος κυκλοφορεί ο γοητευτικός star των 90s'

Από τον Διονύση Χριστόπουλο

Τον Mickey Rourke εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στους δρόμους του Beverly Hills. Ο πρώην μποξέρ και ηθοποιός κυκλοφορεί πια με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης και των πλαστικών επεμβάσεων, αν και δεν φαίνεται να πτοείται από την κακή του εμφάνιση.

Ο εξηνταδιάχρονος  star του κινηματογράφου και των rinks, βγαίνοντας από δείπνο του στο Caffé Roma φορούσε ένα καρό πουκάμισο με ανοιχτά τα πρώτα κουμπιά, έτσι ώστε να διαγράφεται, τόσο το στέρνο του, όσο και η καδένα που φορούσε.

Παράλληλα το look του συμπλήρωνε ένα ξεθωριασμένο τζην και αθλητικά παπούτσια, ενώ οι λεπτομέρειες του outfit ήταν το μπεζ γιλέκο του, τα μαύρα του γυαλιά και η καφέ κορδέλα που κρατούσαν τα άσπρα του μαλλιά.

Ο Mickey Rourke για την κακή του εμφάνιση από τις πλαστικές έχει δηλώσει στο παρελθόν πως το πρόσωπό του ήταν ένα χάος, λόγω της πυγμαχίας, ενώ έχει χρειαστεί να κάνει πέντε πλαστικές στην μύτη του, αλλά και στα ζυγωματικά. Απ’ ότι έχει εξομολογηθεί ο ηθοποιός, οι επιλογές του στους πλαστικούς χειρουργούς.

Πάντως ο Mickey δεν αρνήθηκε να βγει φωτογραφίες με θαυμαστές του, οι οποίοι τον αναγνώρισαν, καθώς περπατούσε στον δρόμο.

Κρίμα που η ομορφιά δεν είναι αιώνια…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR