counter

Ηθοποιός κατηγορείται για 19 υποθέσεις παιδοφιλίας

Ηθοποιός κατηγορείται για 19 υποθέσεις παιδοφιλίας
Ηθοποιός κατηγορείται για 19 υποθέσεις παιδοφιλίας

Η συγκλονιστική είδηση ότι ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της αγγλικής τηλεόρασης, Michael Le Vell είναι κατηγορούμενος για 19 αδικήματα παιδοφιλίας έχει σοκάρει τους θαυμαστές του, που τον παρακολουθούσαν καθημερινά στο επιτυχημενο σίριαλ του ITV, "Coronation Street"

Όπως αποκάλυψε σήμερα η αστυνομία του Manchester, ο Michael Le Vell, το πραγματικό του όνομα είναι Michael Turner είχε συλληφθεί και ανακριθεί τον Σεπτέμβριο του 2011 για έξι υποθέσεις παιδοφιλίας, αλλά τότε δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες. 

Δύο χρόνια μετά και αφού οι υποθέσεις επανεξατάστηκαν, σε δύο εβδομάδες ο ηθοποιός θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για 19 υποθέσεις παιδοφιλίας. Οι κατηγορίες αφορούν αδικήματα που έγιναν από το 2001 μέχρι το 2010 και αφορούν βιασμό, παρενόχληση και σεξουαλική πράξη με ανήλικες.

Ο εκπρόσωπος του καναλιού που προβάλλει την σειρά ανέφερε ότι ο ηθοποιός θα απομακρυνθεί από το καστ μέχρι να γίνει βγει η απόφαση του δικαστηρίου. Ο Le Vell είναι πατέρας δύο παιδιών και πέρσι χώρισε με την γυναίκα του, επίσης ηθοποιό, Janette Beverley με την οποία ήταν παντρεμένος από τον Οκτώβριο του 1986.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR