counter

H Τζένιφερ Λόπεζ απαντά για το αλκοόλ: "Πίνω υπεύθυνα για να χαλαρώσω και να περάσω όμορφα"

H Τζένιφερ Λόπεζ απαντά για το αλκοόλ: "Πίνω υπεύθυνα για να χαλαρώσω και να περάσω όμορφα"
H Τζένιφερ Λόπεζ απαντά για το αλκοόλ: "Πίνω υπεύθυνα για να χαλαρώσω και να περάσω όμορφα"

Ένα βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ και μίλησε για τη σχέση της με το αλκοόλ.

Η λατίνα τραγουδίστρια λανσάρε πρόσφατα κοκτέιλ με την επωνυμία της Delola, παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν δημόσια ότι η ίδια δεν πίνει και για αυτό δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

Δείτε επίσης - Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Έκαναν παρόμοιο τατουάζ και γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Τζένιφερ Λόπεζ για το αλκοόλ

«Λοιπόν, είμαι καθ’ οδόν για να πάω να πάρω λίγο Delola. Φιλοξενούμε κόσμο το Σαββατοκύριακο και κατάλαβα ότι δεν έχουμε. Νόμιζα ότι θα είχαμε, αλλά δεν έχουμε. Οπότε θα πάω στο κατάστημα και θα πάρω λίγο, ελπίζω να έχουν εκεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, μου αρέσουν τα Σαββατοκύριακα των διακοπών, μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και να πίνω λίγο κοκτέιλ.

Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έλεγαν: “Ωχ, δεν πίνει καν, τι κάνει με ένα κοκτέιλ;” Και να σου πω την αλήθεια, αυτό ίσχυε για πολύ καιρό, δεν έπινα. Μερικά χρόνια πριν, όπως θα δείτε από πολλές φωτογραφίες μου έξω τα τελευταία 10, ίσως και 15 χρόνια, πίνω περιστασιακά κοκτέιλ. Απολαμβάνω το περιστασιακό κοκτέιλ. Πίνω υπεύθυνα, δεν πίνω για να μεθύσω. Πίνω για να είμαι κοινωνική και να περάσω όμορφα και να χαλαρώσω λίγο, αλλά πάντα υπεύθυνα. Πρέπει να σας πω, δοκίμασα πολλά διαφορετικά πράγματα, κοκτέιλ, λάτρεψα το White Russians κάποια στιγμή, λάτρευα το ροζέ, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάτι που να αγαπήσω πραγματικά, και έτσι όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου, το δημιούργησα μόνη μου», είπε μεταξύ άλλων η Τζένιφερ Λόπεζ.

Ωστόσο, αρκετοί followers  κατέκριναν την Τζένιφερ Λόπεζ για το βίντεο που ανήρτησε, καθώς ο σύζυγος της, Μπεν Άφλεκ, έχει δώσει μάχη στο παρελθόν για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Δείτε την ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ:

 

Photo Credits: Abaca Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR