counter

Η τελευταία εξομολόγηση του Στάθη Ψάλτη

Η τελευταία εξομολόγηση του Στάθη Ψάλτη
Η τελευταία εξομολόγηση του Στάθη Ψάλτη

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας, Καζαντζάκης, εξασφάλισε η εφημερίδα Espressο από τον σκηνοθέτη, Γιάννη Σμαραγδή. Πρόκειται και για τον τελευταίο εξαιρετικό ρόλο του Στάθη Ψάλτη, πριν αναχωρήσει για την γειτονιά των αγγέλων.

Σύμφωνα με  την Τεριάννα Παππά και το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Στάθης Ψάλτης στο συγκεκριμένο video δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του για τον ρόλο του ηγουμένου του Όρους Σινά, όπου και του δόθηκε.

«Όταν μου έφερε το σενάριο ο κύριος Σμαραγδής, δεν ήξερα ποιον ρόλο να διαλέξω. Αστεία το λέω. Ο Σμαραγδής μου έδωσε έναν ρόλο εκπληκτικό. Τον ηγούμενο. Τώρα τι είναι αυτός ο ηγούμενος; Ο ηγούμενος δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πνεύμα. Ένα πνεύμα το οποίο πήρε σάρκα και οστά και καθοδηγεί τη ζωή του Καζαντζάκη. Του λέει. Ήρθες να παλέψεις με τον Θεό. Τώρα ποιος θα νικήσει, αυτή είναι δική του δουλειά. Αυτές οι φράσεις δείχνουν το μεγαλείο του συγγραφέα», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Στάθης Ψάλτης για τον τελευταίο του κινηματογραφικό ρόλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR