counter

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Bradley Cooper: "Γιατί αποφάσισα να απεξαρτηθώ από τα ναρκωτικά"

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Bradley Cooper: "Γιατί αποφάσισα να απεξαρτηθώ από τα ναρκωτικά"
Η συγκλονιστική συνέντευξη του Bradley Cooper: "Γιατί αποφάσισα να απεξαρτηθώ από τα ναρκωτικά"

Bradley Cooper

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Το καλό παιδί της μεγάλης οθόνης, ο γοητευτικός Bradley Cooper δεν απασχόλησε ποτέ τα media με το άτακτο lifestyle του και τις εμφανίσεις του σε κοσμικά πάρτι. Η ζωή του όμως δεν ήταν πάντα τόσο ήρεμη.

Ο 37χρονος ηθοποιός έζησε ξέφρενα τη δεκαετία του μεταξύ 20-30 και για αυτή την περίοδο της ζωής του αποφάσισε να μιλήσει στο περιοδικό "The Hollywood Reporter", που θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Bradley Cooper" src="/userfiles/articles/legacy/67696358-37fe-43ca-adbc-f08535ce11a0.png" alt="Bradley Cooper" Ήμουν σ’ ένα πάρτι και συνειδητά χτύπησα το κεφάλι μου στο τσιμεντέντιο πάτωμα. Ήμουν υπό την επήρεια ουσιών. Το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίμα, αλλά ήθελα κι άλλο.

"Το έκανα και δεύτερη φορά", πρόσθεσε. "Τελικά πέρασα τη νύχτα στο νοσοκομείο, St. Vincent's Hospital με πάγο στο πρόσωπο και περιμένοντας τους γιατρούς να έρθουν να μου κάνουν ράμματα.

Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι έπρεπε να βρω τρόπο να αλλάξω τη ζωή μου.

Δεν πίνω και δεν κάνω ναρκωτικά πλέον. Σταμάτησα στην ηλικία των 29 ετών. Το να είσαι καθαρός είναι πολύ σημαντικό. Θυμάμαι εκείνα τα χρόνια, να κοιτάζω το διαμέρισμά μου, τα σκυλιά μου και τη ζωή μου και να αναρωτιέμαι: 'Μα, τί μου συμβαίνει";"



Bradley Cooper



Απ' ό,τι φαίνεται η ζωή του ως έφηβος δεν είχε πολλές διαφορές από τα άγρια πάρτι στο Las Vegas, που είδαμε στην πιο επιτυχημένη του ταινία, το "Hangover".

Ο ηθοποιός, που έχει κερδίσει τίτλο "The sexiest man alive" το 2011 από περιοδικό "PEOPLE", για πολλά χρόνια δεν ένιωθε άνετα με τον εαυτό του.

"Πάντα με απασχολούσε τι σκέφτονταν οι άλλοι για μένα και πάντα σκεφτόμουν πως θα κατάφερνα να βγάλω ακόμα μια μέρα. Ένιωθα παρείσακτος. Κάποια στιγμή είχα πιστέψει ότι δεν θα κατάφερνα να ζήσω όπως πραγματικά ήθελα και αυτό με τρόμαζε. Πάντα έλεγα, "μάλλον θα καταστρέψω τη ζωή μου, πραγματικά θα την καταστρέψω".

Τελικά, όχι μόνο δεν την κατέστρεψε, αλλά κατάφερε με πολύ δουλειά να γίνει ένας ταλαντούχος, πολυεκατομμυριούχος ηθοποιός και ένας περιζήτητος εργένης!


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR