counter

Σοκάρει ο Μπράντλεϊ Κούπερ: "Πέθανε στα χέρια μου"

Σοκάρει ο Μπράντλεϊ Κούπερ: "Πέθανε στα χέρια μου"
Σοκάρει ο Μπράντλεϊ Κούπερ: "Πέθανε στα χέρια μου"

O Μπράντλεϊ Κούπερ μιλώντας στο σε νέο επεισόδιο του Running Wild with Bear Grylls: The Challenge εκμυστηρεύτηκε τι ήταν αυτό που τον έκανε να  φέρεται με άλλο τρόπο στην κόρη του.

Ο 48χρονος σταρ του Χόλιγουντ αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του εξηγώντας πώς αυτό το γεγονός τον έκανε να αλλάξει την συμπεριφορά του.

Δείτε επίσης - Sex and the City: Το ψέμα που είπε ο Μπράντλεϊ Κούπερ για να πάρει τον ρόλο στη σειρά

Να σημειωθεί οτι η μοναδική φορά που ο Μπράντλεϊ Κούπερ είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του για την κόρη του με την Irina Shayk, ήταν το 2018 στο NPR.

Σοκάρει ο Μπράντλεϊ Κούπερ με την αποκάλυψή του

«Εύχομαι ο πατέρας μου να ήταν εδώ για να απολάμβανε περισσότερα, αλλά όλοι αναγνωρίζουμε πόσο τυχεροί ήμασταν. Μου έδωσε ένα σπουδαίο δώρο, πέθανε στα χέρια μου. Για να δω ένα πραγματικό παράδειγμα της θνητότητας» είπε Μπράντλεϊ Κούπερ.

«Δεν ήταν ωραία για λίγο μέχρι που συνειδητοποίησα ότι πρέπει να αγαπήσω το ποιος πραγματικά είμαι και να προσπαθήσω να κάνω ειρήνη με αυτό. Και έπειτα κάπως λύθηκαν όλα» τόνισε ο Μπράντλεϊ Κούπερ

«Μαθαίνεις από τα λάθη των προγόνων σου και ελπίζω ότι θα κάνω αμέτρητα τέτοια από τα οποία η Lea θα μάθει και έπειτα θα είμαι απαιτητικός με τον εαυτό μου να εξελιχθώ. Για να τη βοηθήσω να ξεδιπλώσει κάθε μου ατόπημα» ανέφερε στη συνέχεια ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR