counter

"Η σχέση μας με τον Γιώργο έχει γίνει πιο δυνατή από τότε που αποκτήσαμε την Ηλέκτρα"

"Η σχέση μας με τον Γιώργο έχει γίνει πιο δυνατή από τότε που αποκτήσαμε την Ηλέκτρα"
"Η σχέση μας με τον Γιώργο έχει γίνει πιο δυνατή από τότε που αποκτήσαμε την Ηλέκτρα"

Πέγκυ Ζήνα

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο -  Αντωνάτο

Στην κάμερα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 “FTHIS TV” μίλησε η Πέγκυ Ζήνα για την πρωταγωνίστρια της ζωής της, την κόρη της, Ηλέκτρα.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τη μέρα που γεννήθηκε η κόρη της; “Ολοκληρωτικά! Έχεις προτεραιότητα το παιδί σου, προσέχεις περισσότερο και τη δουλειά σου και τον εαυτό σου γενικότερα. Θες να είσαι καλύτερος άνθρωπος, να δίνεις αγάπη και να παίρνεις, αν δεν την πάρεις εσύ, να την πάρει το παιδί σου. Έτσι πάνε αυτά. Κάθε μέρα και μια καινούρια εμπειρία, μια νέα ευτυχία”.

Ποιο είναι, όμως, το μεγαλύτερο άγχος της αυτήν την περίοδο; “Εγώ γενικά είμαι αγχώδης, οπότε τώρα με την καινούρια αυτή ευθύνη προσπαθώ να είμαι σε όλα τέλεια. Αυτό είναι το μόνο μου άγχος, να τα κάνω όλα καλά. Κατά τα άλλα είναι μια ευτυχία, δεν θέλω να χρησιμοποιώ αρνητικές λέξεις για την περίοδο αυτή”.

 Σε ποιον μοιάζει η μικρή Ηλέκτρα; “Μοιάζει πάρα πολύ στον Γιώργο, έχει πολύ λίγα στοιχεία δικά μου, στην έκφραση περισσότερο, λίγο στα μάτια και στο σχήμα του κεφαλιού”.

Τέλος, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε και για τη σχέση της Ηλέκτρας με τον μπαμπά της, Γιώργο Λύρα: “Ασχολείται κανονικότατα. Δεν είναι από μακριά μπαμπάς, όπως είναι όλοι οι μοντέρνοι μπαμπάδες. Δεν υπάρχει αυτό το “βλέπουμε – γεια - καλησπέρα και καληνύχτα” με τα παιδιά”.

Όσο για τη δική τους σχέση; “Έχει γίνει πολύ πιο δυνατή, γιατί πλέον αποκτήσαμε ένα πλάσμα που ολοκλήρωσε τη σχέση μας. Είναι αυτό που φτιάξαμε εμείς οι δυο, που αποτελείται από μισή Πέγκυ και μισό Γιώργο”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR