counter

Η σπάνια εξομολόγηση του Μελέτη Ηλία: “Δυστυχώς, ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω και τα καλύτερα…”

Η σπάνια εξομολόγηση του Μελέτη Ηλία: “Δυστυχώς, ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω και τα καλύτερα…”
Η σπάνια εξομολόγηση του Μελέτη Ηλία: “Δυστυχώς, ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω και τα καλύτερα…”

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Μελέτης Ηλίας μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από την οικογενειακή κωμωδία του ALPHA «Το σόι σου», υποδυόμενος τον Σάββα. Ο ίδιος, μιλώντας στο «MYtv» και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο εξομολογείται όσα έχει στερηθεί αλλά και κερδίσει από αυτή την δουλειά ενώ αποκαλύπτει αν έχει εξαργυρώσει την επιτυχία…

Κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε χρόνων, τι έχεις κερδίσει και τι έχεις στερηθεί από «Το σόι σου»;
Μου έχει στερήσει πολύ ελεύθερο χρόνο τον οποίο θα αξιοποιούσα στην οικογένεια μου. Η αλήθεια είναι ότι με βλέπει σε περιορισμένες εμφανίσεις (Γελάει). Δυστυχώς, ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω και τα καλύτερα χρόνια που είναι τα πρώτα χρόνια των παιδιών, δεν είσαι όσο θέλεις εκεί. Από την άλλη, έχω κερδίσει πάρα πολλά πράγματα: επαγγελματική καταξίωση, διδάχτηκα τους ρυθμούς της τηλεόρασης, συνεργάστηκα με όλους αυτούς τους υπέροχους συναδέλφους – παλιούς και νέους. Το πρόσημο, δηλαδή, στον επαγγελματικό τομέα είναι εντελώς θετικό.

Επομένως, έχεις εξαργυρώσει την επιτυχία;
Στο θέατρο δουλεύω 19 χρόνια ανελλιπώς χειμώνα – καλοκαίρι, οπότε αυτή η εξαργύρωση που λες είναι περισσότερο στο ευρύ κοινό, που σε μαθαίνει μέσα από την τηλεόραση γιατί από το θέατρο δεν έχει τη δυνατότητα για διάφορους λόγους. Επομένως, ναι, θεωρώ ότι μέσα από τον ρόλο του Σάββα έχω γίνει πιο γνωστός στο ευρύ κοινό. Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι μετά «Το σόι». Δηλαδή αν θα μείνεις στα μάτια του κόσμου ως ο τηλεοπτικός ήρωας του σογιού ή αν θα προσπαθήσεις να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR