counter

Μελέτης Ηλίας: "Έχω απαντήσει σε αρνητικό σχόλιο που έλεγε…"

Μελέτης Ηλίας: "Έχω απαντήσει σε αρνητικό σχόλιο που έλεγε…"
Μελέτης Ηλίας: "Έχω απαντήσει σε αρνητικό σχόλιο που έλεγε…"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Μελέτης Ηλίας.

Μέσα σε όλα αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Λάνθιμο, στα δοκιμαστικά που κάνει για ρόλους, στο «Σόι σου» αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media.

«Του το χτυπάω αυτό του Γιώργου, γιατί δεν παίρνει έναν Έλληνα ηθοποιό στις παραγωγές του; Αστειεύομαι βέβαια γιατί είναι ένας ολόκληρος μηχανισμός για να δουλέψει κανείς στο Χόλιγουντ. Έχει κάνει “παπάδες”, τι να κάνουμε τώρα και μπράβο του!», ανέφερε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Δείτε επίσης - Μελέτης Ηλίας: Το άγνωστο τηλεφώνημα στη Βάσω Λασκαράκη πριν ξεκινήσει "το Σόι σου" και η ερώτηση που της έκανε

Στη συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχω κάνει δοκιμαστικά για παρουσίαση, αλλά μου φαντάζει δύσκολο. Εμείς οι ηθοποιοί νιώθουμε μια ασφάλεια όταν έχουμε ένα κείμενο. Εννοείται ότι πάω σε δοκιμαστικά για ρόλους, δεν είμαι ο George Clooney. Έχω κάνει διαφήμιση, τώρα μας ενόχλησε;».

Σχετικά με τις επαναλήψεις της σειράς «Το σόι σου» ο ίδιος σχολίασε: «Στιγματίζεσαι κακά τα ψέματα. Έχω νιώσει το άγχος για το αν θα μπορούσα να κάνω δραματικό ρολό μετά το Σόι. Νιώθω ότι οι επαναλήψεις είναι πολλές. Όταν με βλέπω σκέφτομαι “ήμουν νιος και γέρασα”. Η κόρη μου είναι φαν χρόνια, ο γιος μου τώρα το ανακαλύπτει και η  γυναίκα μου μου νοσταλγεί Το σόι γιατί ήταν τότε τρυφερές χρονιές, είχαμε τα μωρά μας μικρά».

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε: «Μου έχουν γράψει: “μας έχει κουράσει και αυτός, έλα μωρέ τον σάχλα! Και τι παριστάνει;”. Έχω απαντήσει σε σχόλιο που έλεγε: “τον βαρεθήκαμε τον Μελέτη καλύτερα να πάει σπίτι του’’. Απάντησα ότι “πολύ θα το ήθελα αλλά δεν με αφήνει η γυναίκα μου”!».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Μελέτη Ηλία:

Πηγή φωτογραφίας - ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR