counter

Η πρωτότυπη έκπληξη της Τατιάνας Στεφανίδου στον γιο της Νικόλα!

Η πρωτότυπη έκπληξη της Τατιάνας Στεφανίδου στον γιο της Νικόλα!
Η πρωτότυπη έκπληξη της Τατιάνας Στεφανίδου στον γιο της Νικόλα!

Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου επεφύλασσε μια πρωτότυπη έκπληξη στον γιο της Νικόλα για την ονομαστική του εορτή!

Η Τατιάνα Στεφανίδου σκέφτηκε να εντυπωσιάσει τον γιο της με μια πρωτότυπη τούρτα, πιστό αντίγραφο tablet. Ο μικρός Νικόλας αγαπά πολύ την τεχνολογία και η παρουσιάστρια σκέφτηκε πως μια τούρτα 3D σε σχήμα tablet γνωστής εταιρείας θα ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνον!

H Τατιάνα Στεφανίδου κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Νικόλα και πριν κόψει τη τούρτα στους καλεσμένους της, την φωτογράφισε και  ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram.

Στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου χθες, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, είχαν διπλή γιορτή καθώς μαζί με τον γιο της Νικόλα γιόρταζε και ο σύζυγος της Νίκος Ευαγγελάτος. Η Τατιάνα Στεφανίδου που δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές για τους άνδρες της ζωή της, διοργάνωσε ένα όμορφο οικογενειακό παρτάκι για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ατμόσφαιρα άκρως Χριστουγεννιάτικη και η παρουσιάστρια με την οικογένεια της το διασκέδασαν.

Στην παρέα τους ήθελε να προστεθεί και ο μικρό σκύλος  της οικογένειας, Willy. Η παρουσιάστρια τον φωτογράφησε την ώρα που προσπαθούσε να “τρυπώσει” στο πάρτι: "Θέλω και εγώ να έρθω στο πάρτι...", γράφει η Τατιάνα στο Instagram για τον μικρό Willy! 

Τατιάνα Στεφανίδου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR