counter

Η παρουσιάστρια στόλισε χριστουγεννιάτικα όχι μόνο το δέντρο, αλλά όλο το σπίτι!

Η παρουσιάστρια στόλισε χριστουγεννιάτικα όχι μόνο το δέντρο, αλλά όλο το σπίτι!
Η παρουσιάστρια στόλισε χριστουγεννιάτικα όχι μόνο το δέντρο, αλλά όλο το σπίτι!

Σε άκρως γιορτινό mood πέρασε το Σαββατοκύριακο της η Τατιάνα Στεφανίδου που στόλισε χριστουγεννιάτικα το δέντρο της αλλά και όλο το σπίτι. Ο χώρος γέμισε από κούτες με στολίδια, γιρλάντες, λαμπιόνια και η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με την οικογένεια της περίπου ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα πέρασαν ανέμελες στιγμές καλωσορίζοντας μια εποχή που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου όσο κι αν την πιέζουν οι επαγγελματικές τις υποχρεώσεις φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο για τα παιδιά της Νικόλα και Λυδία που σίγουρα περιμένουν πως και πως το στολισμό του σπιτιού και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι γονείς που έχουν μικρής ηλικίας παιδιά στολίζουν νωρίτερα.

Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια του Star στόλισε χριστουγεννιάτικα το δέντρο της αλλά και όλο το σπίτι με τη βοήθεια των παιδιών της και το σπίτι έγινε πιο ζεστό και γέμισε χαμόγελα. Η Τατιάνα Στεφανίδου ανήρτησε μια φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο instagram με ένα κολάζ φωτογραφιών από το καθιστικό του σπιτιού της.  Στολίδια, φωτάκια, γιρλάντες, αγιοβασιλάκια και μικροί χιονάνθρωποι κοσμούν το σπίτι της γνωστής παρουσιάστριας.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της έχει κυρίως κόκκινες μπαλίτσες και στολίδια με χρυσές λεπτομέρειες. Το τραπέζι του σαλονιού κοσμούν ένα ακόμη μικρότερο λευκό δεντράκι, ένας Άγιος Βασίλης και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ στο βάθος φαίνεται το τζάκι αναμμένο. Η Τατιάνα Στεφανίδου στόλισε το δέντρο της και όλο το σπίτι και έκανε γιορτινή ατμόσφαιρα λίγο πριν την αγαπημένη περίοδο του χρόνου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR