counter

Η πρώτη συνάντηση Παπαζήση-Ακρίτα μετά την παρεξήγηση: Αμήχανη στιγμή ή συμφιλίωση;

Η πρώτη συνάντηση Παπαζήση-Ακρίτα μετά την παρεξήγηση: Αμήχανη στιγμή ή συμφιλίωση;
Η πρώτη συνάντηση Παπαζήση-Ακρίτα μετά την παρεξήγηση: Αμήχανη στιγμή ή συμφιλίωση;

Την περισμένη Κυριακή, η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης βρέθηκαν στο Κηποθέτρο Παπάγου.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, όπου πρωταγωνιστούν ο Κώστας Κόκλας, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Τάκης Παπαματθαίου, αλλά και ο Ιωάννης Παπαζήσης, με τον οποίο υπήρξε μια παρεξήγηση πριν λίγες μέρες.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, το ζευγάρι βρέθηκε στα παρασκήνια του θεάτρου, όπου συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές.

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Πριν λίγες ημέρες η δημοσιογράφος και ηθοποιός είχε γράψει στη στήλη της στην εφημερίδα «Νέα»: "Κλικάρει η κατίνα μέσα μου να δει τους πυλώνες του πολιτισμού κι οι βασικοί παίκτες είναι ”ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την Νατάσα Καλογρίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Τζένη Μπότση, η Σάσα Σταμάτη και η Βανέσα Αδαμοπούλου”. Κάποιους τους ήξερα κι από χτες, κάποιους τους μαθαίνω σήμερα: η Νατάσα Καλογρίδη είναι η συνοδός του Λυκουρέζου, η Σάσα Σταμάτη επιτυχημένη παρουσιάστρια, η Βανέσα Αδαμοπούλου θα σας γελάσω. Και – επειδή το Ιντερνετ είναι πηγή γνώσης – ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι, λέει, ο Ντάνος του Survivor".

Την περασμένη Παρασκευή, ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλώντας για το περιστατικό στην εκπομπή "Καλοκαίρι μαζί στις 10", είχε αναφέρει: "Πρώτα να μιλήσω ως προσωπικότητα, ως άνθρωπος… Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου, ας το κλείσουμε εκεί να μην ανοίξω το βρομόστομά μου! Δεύτερον, ως σύζυγος, με έχει καλύψει απόλυτα η Βανέσα. Ως σύζυγος μπορώ να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη γιατί έχει έρθει και σε άλλες παραστάσεις, θα της πω να μην ξανάρθει".

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους απαθανάτισε να συζητούν στα καμαρίνια, αλλά κανείς δεν ξέρει αν υπήρξε συμφιλίωση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR