counter

Η... Πριγκίπισσα... Δούκισσα! Δείτε ποιοι υπογράφουν την εμφάνιση της στο Dancing with the stars 4!

Η... Πριγκίπισσα... Δούκισσα! Δείτε ποιοι υπογράφουν την εμφάνιση της στο Dancing with the stars 4!
Η... Πριγκίπισσα... Δούκισσα! Δείτε ποιοι υπογράφουν την εμφάνιση της στο Dancing with the stars 4!

Δούκισσα ΝομικούΠιο εντυπωσιακή από ποτέ η Δούκισσα Νομικού στην πρεμιέρα του Dancing with the stars 4 με την κατακόκκινη τουαλέτα της! 

Η Δούκισσα Νομικού κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της καθώς έμοιαζε να είναι βγαλμένη από παραμύθι! Στο πρώτο live του Dancing with the stars 4, η Δούκισσα Νομικού και η ομάδα της μας επιφύλασσαν μια νεανική και συγχρόνως glam εμφάνιση. 

Η κόκκινη maxi τουαλέτα της παρουσιάστριας,δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη ήταν σίγουρα η τέλεια επιλογή για την πρεμιέρα του μεγαλύτερου σόου της ελληνικής τηλεόρασης! Η τουαλέτα της Δούκισσας, με κόψιμο V στο στήθος, τιράντες και μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη ήταν κοινή επιλογή της ίδιας και της ομάδας της.  

Το styling της Δούκισσας Νομικού επιμελήθηκε ο στενός της συνεργάτης Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, ο άνθρωπος που ξέρει όσο κανείς τι ταιριάζει και τι αναδεικνύει την παρουσιάστρια. Στη Δούκισσα αρέσει πολύ να πειραματίζεται με το στυλ της, ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, αλλά πάντα βάζει πινελιές από την προσωπικότητα της.   

Το λαιμό της στολίζει ένα λεπτεπίλεπτο κόσμημα, με συμβολικό όμως χαρακτήρα, αφού ήταν ένα μπλε ματάκι για να την προστατεύει, στο χέρι της είχε ένα χρυσό βραχιόλι. 

Τα μαλλιά της Δούκισσας Νομικού επιμελήθηκε ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης που από τα χέρια του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars ήθελε να κάνει ένα νεανικό χτένισμα που να της χαρίζει δροσιά και που θα ταιριάζει παράλληλα με την φαντασμαγορική βραδιά. Και τα κατάφερε!  

Το μακιγιάζ της; και αυτό ακριβώς στην ίδια φιλοσοφία, νεανικό, δροσερό με κάποιες πινελιές λάμψης και το επιμελήθηκε η Βάσω Νικολοπούλου.

Δούκισσα Νομικού

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR