counter

Η Πέγκυ Ζήνα απαντάει στα δημοσιεύματα που την θέλουν να κάνει χλιδάτη ζωή μέσα στην κρίση (video)

Η Πέγκυ Ζήνα απαντάει στα δημοσιεύματα που την θέλουν να κάνει χλιδάτη ζωή μέσα στην κρίση (video)
Η Πέγκυ Ζήνα απαντάει στα δημοσιεύματα που την θέλουν να κάνει χλιδάτη ζωή μέσα στην κρίση (video)

Πέγκυ Ζήνα

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στα "Κορίτσια για Σπίτι" του Μακεδονία TV και την Ελένη Τσολάκη, η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια μίλησε εκτός των άλλων και για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κάνει πολύ χλιδάτη ζωή εν μέσω κρίσης. "Πιστεύω στους καλούς ανθρώπους, είμαι καλοπροαίρετη. Δεν με νοιάζει η κριτική που κάνουν οι πανελιστες στις εκπομπές. Αν με κρίνει κάποιος άνθρωπος που είναι 50 χρονών κι αυτό που έχει πετυχει στη ζωή του είναι να είναι σε ένα πάνελ μιας πρωτοεμφανιζόμενης παρουσιάστριας, πώς να με επηρεάσει;

Εγώ μπορώ να αντιμετωπίσω τα αρνητικά σχόλια, οι δικοί μου άνθρωποι όμως, τι φταίνε; Δεν είμαι άνθρωπος που τρελαίνεται για την πολυτέλεια, δούλεψα κι έφτιαξα την ζωή μου από την αρχή γιατί δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Πολλές φορές δέχτηκα ακριβά δώρα όπως αυτοκίνητα, μετά το τέλος πετυχημένων συνεργασιών. Ήταν ένας τρόπος να με ευχαριστήσουν οι άνθρωποι που δούλεψα γι’ αυτούς. Επίσης, μου αρέσει πολύ η θάλασσα και θέλω να γυρίζουμε με τον άντρα και το παιδί μου με το καραβάκι μας στα νησιά. Δεν έχω άλλες πολυτέλειες, δεν ξοδεύω όλα μου τα λεφτά στα ρούχα γι’ αυτό και δεν είμαι fashion icon. Δεν έχω πάρει επώνυμα ρούχα για το παιδί μου από άποψη. Θα τα φορέσει μόνο τρεις μήνες, γιατί να δώσω τόσα λεφτά;"

Και συνέχισε: "Η μητρότητα με έχει κάνει πιο ψύχραιμη στη δουλειά. Το πιο δύσκολο είναι να είμαι σωστή μαμά και το παιδί να νιώθει ασφαλής με τον μπαμπά του και τη μαμά του. Δεν θα ήθελα η κόρη μου να γίνει τραγουδίστρια άλλα θα είμαι δίπλα της σε ότι κι αν διαλέξει να κάνει. Με θλίβει η κατάσταση που ζουν σήμερα οι συνταξιούχοι στην Ελλάδα. Είναι σκληρό να έχουν δουλέψει όλη τους την ζωή και στα γεράματα να τους στερείται η αξιοπρέπεια"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR