counter

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: “Νομίζω ότι γίνεται ένα λάθος”

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: “Νομίζω ότι γίνεται ένα λάθος”
Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: “Νομίζω ότι γίνεται ένα λάθος”

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ερτ « Στούντιο 4».

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην σειρά της Ερτ «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Όσα είπε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου

 «Μου είναι πανεύκολο να παίζω με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, νομίζω είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε», είπε αρχικά η Νιολέτα Κοτσαηλίδου.

«Νομίζω όμως ότι γίνεται καμιά φορά ένα λάθος με τον Σπύρο, όπως και με όλους τους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται με την παρουσίαση και κάτι άλλο, γιατί αν ο κόσμος έχει συνηθίσει να τον βλέπει σε ένα πόστο ξεχνάει το βασικό του. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υπηρετεί το θέατρο τα τελευταία 40 χρόνια και είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Όποιος δεν τον έχει δει στο θέατρο, πρέπει να πάει να τον δει, είναι ένας απίστευτος ηθοποιός, σου πέφτει το σαγόνι. Ο κόσμος τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει να τον βλέπει ως παρουσιαστή και είναι λογικό, ξεχνάει το άλλο κομμάτι» πρόσθεσε η ηθοποιός για τον Σπύρο Παπαδόπουλου και την επιστροφή του στην υποκριτική.

Δείτε επίσης - Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τη σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: “Με κατέστρεψαν, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αφορά τόσους ανθρώπους”

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR