counter

Η Νένα Χρονοπούλου μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR, για πρώτη φορά, μετά την αποκάλυψη ότι είναι αδέλφια με τον τραγουδιστή, Στάθη Ξένο!

Η Νένα Χρονοπούλου μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR, για πρώτη φορά, μετά την αποκάλυψη ότι είναι αδέλφια με τον τραγουδιστή, Στάθη Ξένο!
Η Νένα Χρονοπούλου μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR, για πρώτη φορά, μετά την αποκάλυψη ότι είναι αδέλφια με τον τραγουδιστή, Στάθη Ξένο!

Νένα Χρονοπούλου - Στάθης Ξένος

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Αυτό κι αν ήταν παιχνίδι της μοίρας. Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την απίστευτη ιστορία που κάνει σήμερα το γύρο των social media: Η Νένα Χρονοπούλου, μετά από σαράντα πέντε χρόνια ανακάλυψε πως έχει έναν αδελφό. Απόδειξη, μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία του τραγουδιστή Στάθη Ξένου που έφερε στο φως την μεγάλη αποκάλυψη, πως ο νεαρός καλλιτέχνης και η ηθοποιός, είναι αδέλφια.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Νένα Χρονοπούλου βρέθηκε στο σπίτι του τραγουδιστή με αφορμή τη συνεργασία τους στον επόμενο του δίσκο -θα κυκλοφορήσει σύντομα- αφού η ηθοποιός υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών του.

Η Νένα του ζήτησε να της μιλήσει για τη ζωή του, για να τον γνωρίσει καλύτερα. Ο Στάθης με χαρά πήρε στα χέρια του το οικογενειακό άλμπουμ κι άρχισε να το ξεφυλλίζει δείχνοντάς τις φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία. Σε μια από αυτές τις φωτογραφίες, η ηθοποιός είδε τον εαυτό της σε ηλικία 16 χρονών, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του "Tlife”.

Το σοκ της ήταν μεγάλο. Όταν τον ρώτησε πως βρέθηκε η φωτογραφία στα χέρια του, εκείνος της εξομολογήθηκε πως η μητέρα του λίγο πριν πεθάνει του είχε εκμυστηρευτεί, πως είναι αδέλφια. Του είχε αποκαλύψει πως η ηθοποιός που παίζει στην τηλεοπτική σειρά "Λάμψη" είναι "αίμα" του, αφού έχουν τον ίδιο πατέρα".

Μετά την φοβερή αποκάλυψη τα δύο "ετεροθαλή" αδέλφια πρέπει να διαχειριστούν το γεγονός που άλλαξε τη ζωή τους. Πρέπει να ενώσουν το "πάζλ" για να βρουν τις αλήθειες τους.

Ωστόσο η Νένα Χρονοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR. Η ηθοποιός με πολύ προσεκτικές λέξεις, απάντησε στις δεκάδες ερωτήσεις μας, φειδωλά. Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται η ίδια, ή ο Στάθης Ξένος να δώσουν καμία έκταση στο θέμα: "Αποφασίσαμε με τον Στάθη να μην μιλήσουμε γι' αυτό το θέμα. Είναι προσωπικό. Υπάρχουν οικογένειες πίσω μας, αδέλφια, ξαδέλφια και ένα σωρό συγγενείς που ομολογουμένως θα σοκαριστούν. Κι εμείς, σε καμία περίπτωση, δεν θέλουμε να ταράξουμε κανέναν. Σας παρακαλούμε να το σεβαστείτε".

Τι άλλο ανακαλύψαμε;

Νένα Χρονοπούλου - Τάσος Μητρόπουλος

Είναι τυχαίο άραγε, που η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε στο Στάθη Ξένο, το βαρύ ζεϊμπέκικο που υπογράφει και είναι αφιερωμένο στον "Ράμπο" της ζωής της, τον Τάσο Μητρόπουλο; Το τραγούδι αυτό, η Νένα Χρονοπούλου, το είχε στο συρτάρι της πέντε χρόνια… Φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον αδελφό της όχι μόνο ηθικά, αλλά και επαγγελματικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR