counter

Νένα Χρονοπούλου: Τα σπαρακτικά της λόγια για την δολοφονία του Αντώνη! "Αν ζούσε θα τον υιοθετούσα"

Νένα Χρονοπούλου: Τα σπαρακτικά της λόγια για την δολοφονία του Αντώνη! "Αν ζούσε θα τον υιοθετούσα"
Νένα Χρονοπούλου: Τα σπαρακτικά της λόγια για την δολοφονία του Αντώνη! "Αν ζούσε θα τον υιοθετούσα"

Στην εκπομπή, «Super Κατερίνα», μίλησε την Τρίτη 12/9 η Νένα Χρονοπούλου η οποία συγκλόνισε με τα λόγια της για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά.

 Η διάσημη ηθοποιός η οποία έχει έναν γιο με νοητική στέρηση εξήγησε πως δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ένας άνθρωπος σπρώχνει έτσι έναν άλλο.

 Όσα είπε η Νένα Χρονοπούλου την δολοφονία του 36χρονου, Αντώνη

«Όλη η Ελλάδα θρηνεί ένα παιδί, έναν άγγελο, ένα παιδί από τα παιδιά μας γιατί όλοι οι γονείς πιστεύουμε ότι αν ο Αντώνης είχε τη δυνατότητα της αντίστασης δεν θα είχε χάσει τη ζωή του σήμερα. Αυτό το παιδάκι μπήκε στο πλοίο για να πάει στο σπίτι του, να επιστρέψει εκεί και επειδή τον ήξεραν, ήξεραν ότι μπορούν και να του επιβληθούν. Του μίλησαν άσχημα και τον έσπρωξαν στον θάνατο. Δεν είναι κανένας καπετάνιος υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του πληρώματος, όταν δεν είναι μπροστά. Έχουμε φτάσει σε σημείο να βλέπουμε να πνίγεται κάποιος και να φεύγουμε» ανέφερε αρχικά η Νένα Χρονοπούλου.

Δείτε επίσης - Blue Horizon: Ξέσπασε σε κλάματα η σύζυγος του Υπάρχου - "Τα παιδιά δεν ξέρουν πού ακριβώς είναι τώρα ο πατέρας του"

«Ένας άνθρωπος με νοητική στέρηση παραμένει πάντα παιδί. Και 100 χρονών να φτάσει. Έχει νοητική στέρηση το παιδί μου, είναι 19 ετών αλλά είναι 3. Όλοι μάθαμε ότι ο Αντώνης ήταν καλός, πολύ γλυκός, ήταν το παιδί για τα θελήματα που σημαίνει ότι ήταν ένας προκομένος άνθρωπος. Αυτό που θέλω να πω σε όλους είναι οι Αντώνηδες θα σώσουν τις ψυχές σας. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ένας άνθρωπος σπρώχνει έναν άνθρωπο έτσι. Έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να του αντισταθεί. Αν ζούσε ο Αντώνης θα τον υιοθετούσα. Θα τον έπαιρνα σπίτι, δεν θα τον άφηνα» συμπλήρωσε η Νένα Χρονοπούλου.

Δείτε παρακάτω όσα είπε Νένα Χρονοπούλου για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR