counter

Η Μπέττυ Μαγγίρα για τη Μαρία Σολωμού: “Ποια έκπληξη της χάλασε ο ρεπόρτερ;”

Η Μπέττυ Μαγγίρα για τη Μαρία Σολωμού: “Ποια έκπληξη της χάλασε ο ρεπόρτερ;”
Η Μπέττυ Μαγγίρα για τη Μαρία Σολωμού: “Ποια έκπληξη της χάλασε ο ρεπόρτερ;”

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε στο χθεσινό MadWalk η Μαρία Σολωμού, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε για τον εκνευρισμό της με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» που να της πάρει δηλώσεις.

Δείτε επίσης - Μαρία Σολωμού: Η απάντηση για το επεισόδιο με τον ρεπόρτερ - "Ο λόγος που το έκανα αυτό και δεν το δείχνουν οι κάμερες..."

Η Μπέττυ Μαγγίρα για τη Μαρία Σολωμού

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Open με την Μπέττυ Μαγγίρα να σχολιάζει: «Της χάλασε ο ρεπόρτερ την έκπληξη που θα ήταν στα Madwalk; Ποια έκπληξη χάλασε; Στο backstage; Παιδιά, οι ρεπόρτερ ξεροσταλιάζουν ώρες εκεί για να πετύχουν, όχι μόνο την Μαρία, όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί. Η Μαρία λέει ότι δεν έβρισε τον Πάνο (σ.σ. Παπαδόπουλο) αλλά την τύχη της χορεύτρια! Αυτό με την χορεύτρια πρώτη φορά το άκουσα.

Εγώ πιστεύω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, αν θες, μπορείς να πεις στον ρεπόρτερ “άκου, επειδή αυτό που θα κάνω δεν είναι γνωστό και θέλω να είναι έκπληξη, μη με τραβήξεις σε παρακαλώ πολύ”. Και γω το έχω κάνει και το έχουν σεβαστεί και σε εμάς το έχουν κάνει και το έχουν σεβαστεί. Όταν σου λέει κάποιος ότι “θα έρθω εδώ αλλά σε παρακαλώ πολύ δεν θέλω να ερωτηθώ για αυτό, για προσωπικούς λόγους” το σέβεσαι. Το μυαλό όλων, πάντως, πήγε ότι δεν ήθελε να απαντήσει για αυτή τη σχέση», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα»:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR