counter

"Η Lady Gaga με υποχρέωνε να κοιμηθώ στο ίδιο κρεβάτι μαζί της"

"Η Lady Gaga με υποχρέωνε να κοιμηθώ στο ίδιο κρεβάτι μαζί της"
"Η Lady Gaga με υποχρέωνε να κοιμηθώ στο ίδιο κρεβάτι μαζί της"

Lady Gaga

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Oι φανατικοί θαυμαστές της Lady Gaga, οι επονομαζόμενοι "Little Monsters" δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί ο ισχυρισμός της βοηθού του ειδώλου τους, ότι την υποχρέωνε να μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι είναι κατηγορία!

Η Jennifer O’ Neil, το δεξί χέρι, γραμματέας και γενικά το κορίτσι για όλες τις παράλογες και μη απαιτήσεις της star κατέθεσε μήνυση στην εκκεντρική star γιατί όπως υποστηρίζει τις χρωστάει 380.000 δολάρια για απλήρωτες υπερωρίες και γιατί δεν την άφηνε να έχει καθόλου προσωπικό χρόνο.

"Ήμουν μαζί της 24 ώρες κάθε μέρα, εφτά ημέρες την εβδομάδα. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να κοιμάμαι μαζί της στο ίδιο κρεβάτι. Γιατί δεν της αρέσει να κοιμάται μόνη της.  Όταν ρωτήθηκε αν ήταν μέσα στις υποχρεώσεις της να μοιράζεται το κρεβάτι μαζί της η ίδια απάντησε: "Έτσι αισθανόμουν. Σε αντίθεση με την υπόλοιπη ομάδα, έγω δεν είχα δικό μου δωμάτιο, δεν με ρώτησαν ποτέ αν θέλω δικό μου δωμάτιο. Δεν είχα καμία προσωπική στιγμή, καμία δυνατότητα να μιλήσω με την οικογένειά μου, καμία ευκαιρία να κάνω σεξ αν ήθελα να κάνω σεξ. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα".

 Στην κατάθεσή της δεν άφησε κάποιο υπονοούμενο αν είχε ερωτική σχέση με την star, αλλά πρόσθεσε ότι ήταν ιδιαίτερα απαιτητική με όσα ζητούσε η 26χρονη pop star. "Θύμωνε όταν δεν με έβρισκε στο κινητό μου. Ανάμεσα στις παράλογες απαιτήσεις της ήταν να της φέρω μου το laptop, το τσάι, να φορτίσω το κινητό της, να της βρω tampon, να κοιτάξω γιατί δεν δούλευε το καζανάκι. Ακόμη ένα πράγμα που έκανε  ήταν να με ξυπνάει μέσα στη νύχτα και να μου ζητά να αλλάξω το DVD στο dvd player γιατί δεν ήθελε να βλέπει την ίδια ταινία, αλλά ούτε και να περπατήσει μέχρι εκεί για να το αλλάξει μόνη της".

Η Lady Gaga απάντησε αρχικά μέσω twitter: "Η πρώην βοηθός μου είναι στην πραγματικότητα η καλύτερη μου φίλη από τη Νέα Υόρκη όταν ήμουν 19 ετών. Πραγματικά πονάει".

Και μετά με πιο εκδικητική διάθεση είπε: "Δεν αξίζει ούτε ένα δολάριο. Θα δώσω όλα τα χρήματα που λέει ότι της οφείλω στους υπαλλήλους μου που δουλεύουν σκληρά για μένα και το αξίζουν. Θα τα δώσω στην Sonja που έχει καρκίνο στο στήθος για να κάνει μαστεκτομή. Δεν θα τα δώσω στης Jennifer για να αγοράσει ακόμη μια στενή μπλούζα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR