counter

H Lady Gaga με τη νέα διάσημη μαμά της!

H Lady Gaga με τη νέα διάσημη μαμά της!
H Lady Gaga με τη νέα διάσημη μαμά της!

Στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας βρέθηκαν οι Lady Gaga και η Donatella Versace. Στην επίδειξη του οίκου Versace η Lady Gaga και  η Donatella Versace κατέφθασαν ντυμένες πανομοιότυπα και αν δεν τις γνωρίζαμε θα μπορούσαμε άνετα να τις περάσουμε για μαμά με κόρη. Άλλωστε ο ξένος τύπος κάνει εκτενές ρεπορτάζ αναφερόμενος στη φύση της σχέση τους λέγοντας πως έχουν μητρική σχέση. Οι δύο ξανθιές celebrities φόρεσαν μαύρα φορέματα και εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους.

Υπάρχουν μερικοί συνεκτικοί δεσμοί μεταξύ τους άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Το ξέρατε ότι η Lady Gaga είναι κατά το ήμισυ Ιταλίδα…; Τώρα το μάθατε! Ακόμη στο τελευταίο της άλμπουμ έχει συμπεριλάβει ένα τραγούδι με τίτλο Donatella. Την “χάρη” αυτή της ανταπέδωσε με τη σειρά του και ο οίκος Versace επιλέγοντας την Lady Gaga , για την εκπροσώπηση του γνωστού οίκου στην καλοκαιρινή καμπάνια του 2014.

Το φόρεμα της Lady Gaga στην επίδειξη του οίκου Versace ήταν μαύρο maxi με σατέν λεπτομέρειες. Η κεντημένη με μαύρα κρύσταλλα κουκούλα του έδινε μία extra λάμψη και το έκανε να ξεχωρίσει. Διαφέρει από τις εκκεντρικές επιλογές που μας είχε συνηθίσει τόσο καιρό η σταρ. To φόρεμα της Donatella Versace, είναι μία πολύ κομψή επιλογή, σε midi κόψιμο μαύρο με μακριά μανίκια. Αναδεικνύει διακριτικά την καλοδιατηρημένη φιγούρα της Donatella Versace που παρότι διανύει το 59ο έτος της ζωής της διαθέτει κορμί πολύ νεότερης γυναίκας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR