counter

Η Kelly Clarkson αποκάλυψε μέσω twitter ότι είναι έγκυος

Η Kelly Clarkson αποκάλυψε μέσω twitter ότι είναι έγκυος
Η Kelly Clarkson αποκάλυψε μέσω twitter ότι είναι έγκυος

Μόλις ένα μήνα μετά το γάμο της με τον Brandon Blackstock, η Kelly Clarkson ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η γνωστή τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα έλεγε πως θέλει διακαώς να αποκτήσει ένα παιδί, μηχανεύτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Αποκάλυψε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο twitter την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Τους τελευταίους μήνες οι star μας εκπλήσσουν διαρκώς με την τάση που έχουν να γίνονται ρεπόρτερ του εαυτού τους και να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώνoυν τα επαγγελματικά τους βήματα ή στιγμές από την προσωπική τους ζωή. Αυτό που σίγουρα μας άφησε άφωνους ήταν το tweet της Kellly Clarkson, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω του twitter.

To tweet που έκρυβε την ευχάριστη είδηση...

Η νεόνυμφη τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: “Είμαι έγκυος. Ο Brandon κι εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Αν και νωρίς είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρα ποτέ”.

Η 31χρονη τραγουδίστρια στην τελευταία της συνέντευξη σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή του Jay Leno όταν ρωτήθηκε αν είναι έγκυος απέφυγε να απαντήσει, ήταν διστακτική και τόνισε ότι δε θέλει να ανακοινώσει τίποτα για το θέμα.

Η Kelly Clarkson που έγινε ευρέως γνωστή από το “American Idol”, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Brandon Blackstock, στις 20 Οκτωβρίου. Σε δηλώσεις της πριν από το γάμο δεν έκρυβε την επιθυμία της για ένα παιδί.

Αν και ο σύζυγος της έχει δύο παιδιά από μια προηγούμενη σχέση του, την 11χρονη Savannah και τον 7χρονο Seth, το ζευγάρι ήθελε και ένα παιδί δικό του. Δε βιάστηκαν καθόλου. Ένα μήνα μετά το γάμο τους η Kelly Clarkson ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος μέσω του twitter και δε βλέπει την ώρα να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της.

Η ίδια δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέντευξη για να αποκαλύψει περισσότερα για την εγκυμοσύνη της και θεώρησε καλή ιδέα να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της μέσω της προσωπικής της σελίδας στο twitter.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR