counter

Ακόμα δεν επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και διέρρευσε το φύλο του μωρού!

Ακόμα δεν επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και διέρρευσε το φύλο του μωρού!
Ακόμα δεν επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και διέρρευσε το φύλο του μωρού!

shakira_polonia

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της 35χρονης Shakira ξεκίνησαν τον Ιούνιο όταν το κολομβιανό περιοδικό"Gente" επικαλούμενο έγκυρες πηγές αποκάλυψε την μόλις λίγων εβδομάδων εγκυμοσύνη της.

Νέες πληροφορίες που δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα το ίδιο περιοδικό, αναφέρουν ότι η κολομβιανή σταρ και ο σύντροφός της, ποδοσφαιριστής της Barcelona, Gerard Pique, επισκέφτηκαν το γιατρό τους στο Μαϊάμι που τους ενημέρωσε ότι οι πιθανότητες να είναι αγόρι το πρώτο τους παιδί αγγίζουν το 80%. Το κολομβιανό περιοδικό προχώρησε και στην αποκάλυψη του ονόματος που έχει σκεφτεί το ζευγάρι για το μωρό τους. Σύμφωνα με τις πηγές το παιδί θα ονομαστεί Ulicito.

Η πιθανότητα να αληθεύουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας ενισχύεται από τη τακτική που κρατούν οι εκπρόσωποι του ζευγαριού. Όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε αρνούνται τα σχετικά δημοσιεύματα, τουλάχιστον μέχρι η εγκυμοσύνη να εξελιχθεί ομαλά.

Η Shakira που είναι είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη του ποδοσφαιριστή, γνώρισε τον Gerard κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του video clip του της επιτυχίας της "Waka Waka", το επίσημο τραγούδι του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2010.

Εκείνη την περίοδο είχαν και οι δύο σχέση, αλλά μόλις "ξεφορτώθηκαν" τα ταίρια τους ασχολήθηκαν με το δικό τους ειδύλλιο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR